Инцидент в Националната хуманитарна гимназия в Благоевград вдигна на крак

...
Инцидент в Националната хуманитарна гимназия в Благоевград вдигна на крак
Коментари Харесай

В struma. com! Фатално междучасие! Полиция и Спешен център в НХГ- Благоевград! 14-годишен ученик погълна хапче екстази, намерено на чина и изпадна в тежко състояние

Инцидент в Националната филантропична гимназия в Благоевград подвигна на крайник полиция и незабавен център. 14 -годишен възпитаник, осмокласник погълна хапче екстази и изпадна в тежко положение, научи Първо Struma. com. На място в учебното заведение дойдоха екипи на полицията и лекарски екип, които транспортираха момчето в болница, където му преливат банки с медикаменти, за възстановяване на положението му.

Инцидентът стана в междучасие през днешния ден следобяд. В момента потърпевшият осмокласник е на систематични, към момента не е разпитван от инспекторите от Движение за права и свободи, защото не е в положение да дава показания. Според учители обаче хапчето екстази ученикът бил намерил на един от чиновете. Дали това е по този начин следва да се ревизира, само че казусът скандализира освен учебното заведение, само че и всички институции, ангажирани с казуса.

Родителите на момчето са в потрес, откакто разбрали какво се е случило, уплашени са и преподавателите и управлението на гимназията, за които случилото се е повече от притеснително. Факт е, че все по-често малолетни възпитаници употребяват неразрешени вещества, пушат канабисови цигари и наклонността се задълбочава. Очаквайте детайлности.

Вяра Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР