Инцидент със стрелба на претъпкан парад в сряда, за да

...
Инцидент със стрелба на претъпкан парад в сряда, за да
Коментари Харесай

Смъртоносна стрелба избухва на парада на победата в Super Bowl в Канзас Сити

Инцидент със пукотевица на препълнен церемониал в сряда, с цел да отпразнува успеха на Канзас Сити Чийфс в Супербоул, умъртви един човек и рани девет други, заяви градската пожарна работа.

От ранените трима са в сериозно положение, петима тежки и един без заплаха за живота, сподели представител на отдела пред AFP.

Полицията в Канзас Сити сподели, че двама въоръжени лица са били арестувани след стрелбата в Union Station, единствено на метри от мястото, където играчите на Chiefs се обърнаха към аплодиращите последователи момент по-рано.

„ Всеки, който е наоколо, би трябвало да напусне региона допустимо най-бързо, с цел да улесни лекуването на жертвите на пукотевица “, сподели локалната полиция на X, някогашен Twitter.

Феновете се подвигнаха да избягат от местопроизшествието, до момента в който полицията работеше, с цел да разчисти Union Station в грозния завършек на радостния церемониал на успеха на Chiefs.

По-рано стотици хиляди облечени в алено почитатели поздравиха куотърбека на Chiefs Патрик Махоумс и неговите съотборници,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР