Инцидент с кортежа на главния прокурор Иван Гешев е станал

...
Инцидент с кортежа на главния прокурор Иван Гешев е станал
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Няма пострадали при инцидента с кортежа на главния прокурор

Инцидент с кортежа на основния прокурор Иван Гешев е станал на пътя сред София и Самоков.

Гледайте тук изключителната емисия вести:



Инцидентът е станал към 11:45 ч. сред Самоков и село Ковачевци. При случая няма потърпевши, съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Изясняват се събитията, на място има чиновници на ГДНП, представители на жандармерията, ГДБОП. Формиран е щаб с всички служби.

В утрешния ден министър-председателят Гълъб Донев ще организира заседание със службите на Министерство на вътрешните работи. Там информацията ще бъде систематизирана, надлежно ще се подхващат дейности, посочи Тодоров.

По неофициална информация на Българска национална телевизия взривно устройство е избухнало пред една от колите от кортежа. Също по неофициална информация Гешев е бил в една от колите.

Според източници на " По света и у нас " след експлоадирането на взривното устройство на пътя има осколки.

Наш екип доближи до вилна зона Ярема, където колите се стопират от екип на полицията, на към 8-9 км. от мястото на случая.



От НСО все още отхвърлят коментар за случая.

От близо две години Иван Гешев се охранява от НСО, откакто Народното събрание лиши от основния прокурор Бюрото по отбрана и го трансферира към Министерството на правораздаването.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР