Инцидент пред Президентството - решетка на отводнителен канал проби купето

...
Инцидент пред Президентството - решетка на отводнителен канал проби купето
Коментари Харесай

Решетка на канал проби купето на преминаваща пред Президентството кола

Инцидент пред Президентството - решетка на отводнителен канал проби купето на преминаващ автомобил.

Във видео в обществените мрежи водачът споделя, че евентуално поради изчезнал болт решетката се е откъртила и е пробила долната част на колата му. Подаден е сигнал до 112, след което на място е пристигнала служителка на Столичния инспекторат.

 

Ситуацията разяснява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера, като написа във Facebook:

 

" Страната на чудесата... Парче от линеен отводнител пред Президенството се къса и врязва в купе на автомобил. Кадрите са пратени от очевидци. Оказва се, че положението на инфраструктурата е трагично - даже в зоната за сигурност на властта, на метри от площада, където идват формалните делегации...
Линейните отводнители се поддържат от Столична община, само че никой не е забелязал казуса (вероятно с месеци). София е осеяна със стотици рискови шахти и отводнители. При сигнали нормално капаците се подменят. В този случай обаче малшанс, за благополучие обстановката се е разминала без потърпевши. Може би десетки са случаите на потърпевши поради изчезнали или счупени капаци и каузи против общината за това.
Подготвям следващо писмо с искане да се вършат инспекции и нередностите да се отстраняват, а не да се чака вероятно сигнал. При стотиците милиони годишно за инфраструктура някак си е неуместно даже пред Президентството да хвърчат капаци на шахти, за кварталите пък да не приказваме.
Безхаберието е рисково. Буквално. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР