Инцидент като този променя съдбите на хората - това каза

...
Инцидент като този променя съдбите на хората - това каза
Коментари Харесай

Ранената полицайка пред NOVA: Инцидент като този променя съдби

" Инцидент като този трансформира орисите на хората " - това сподели пред Гергана Зашева - полицайката, която беше ранена от бомбичка по време на мача Левски-ЦСКА.
 
Това не е първият мач, който охранява: " Преминала съм профилирана подготовка. Участвала съм във всички основни мероприятия досега ".

 
Младата полицайка добавя, че случилото се няма да я пречупи. „ Получих поддръжка от околните си, от сътрудниците си, които са неразделно до мен. Тяхната поддръжка е незаменима. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички ”, споделя Гергана.
 
Полицай Зашева напомни, че част от дилемите на чиновниците на Дирекция „ Жандармерия “ е да охраняват всевъзможни мероприятия . Тя е безапелационна: " Инцидентът не ме пречупи. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. “

 
" Инцидент като този трансформира орисите на хората. В обстановка като моята може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката “, разяснява още Зашева.
 
Междувременно съдът остави в ареста мъжа, арестуван за хвърлената бомбичка .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР