Интровертността е тенденцията човек да е съсредоточен главно върху вътрешния

...
Интровертността е тенденцията човек да е съсредоточен главно върху вътрешния
Коментари Харесай

Местата в София, където всеки интроверт ще се чувства добре

Интровертността е наклонността човек да е концентриран основно върху вътрешния си свят. Интровертите са тихи, сдържани, премислят деликатно дейностите си и са относително едва ангажирани в обществени връзки. София е съвършеното място за подобен вид хора, които избират да остават уединено със себе си, вместо да прекарват времето си с шумни и огромни компании. Следвайте нашия справочник за най-хубавите места в София, където душата на всеки интроверт ще се усеща в безспорен покой.

За феновете на историята 

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре novini.bg

За всеки интроверт, който е фен на историята ще би трябвало да се измъкнат от центъра на града, с цел да видят най-големите благосъстояния на България, които се намират в Националния исторически музей. Историческият музей ще ви преведе през последните няколко хилядолетия през възвишенията и спусканията на България – сбирките му са експонирани на три етажа, а фен на историята може да прекара половин ден вътре.

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре PhotoPlace.bg

Обратно в центъра на града, влезте в блестящо жълтата и алена постройка на някогашните публични бани, през днешния ден в Историческия музей в София. Миналото на София е показано по-впечатляващо, в сравнение с множеството музеи в България – ретро трамвай, златната каляска на българския цар, неолитна къща и доста повече ще ви трансферират обратно във времето.

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре sofiapress.com

За фенове на изкуството

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре citysightseeing.bg

За някои няма по-приятно занятие от превозване на няколко часа в разходки из залите на художествените галерии и наслаждавайки се на времето, прекарано в срещи с творби на изкуството. Това ти ли си? Започни с Националната художествена изложба, където се съхраняват над 30 000 от най-хубавите български творби на изкуството. Сградата, в която се обитава галерията, е била кралският замък, тъй че е като посещаване на музей и замък по едно и също време.

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре offnews.bg

Ако сте фенове на актуалното изкуство, се отправете към улица Цар Шишман и улица Цар Самуил, където ще намерите дребни частни галерии, арт магазини и цялостна креативна атмосфера.

За феновете на книгите

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре erinlawless.wordpress.com

Няма нищо по-добро за душата на един интроверт от няколко часа уединено с добра книга в едната ръка и чаша кафе или парещ шоколад в другата. София има няколко съвършени места за четене, където всеки е обхванат от личния си свят и остава необезпокоен от близките. Литературният клуб „ Перото “ е може би най-хубавият – това е кафене, което е отворено 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, със стотици книги за четене и избор от кафе питиета и локални виновност.

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре capital.bg

Друго бягство от скучното всекидневие в дълбокия и необхватен свят на литература е стъкленият павилион Читалнята, който се намира в парка пред Народния спектакъл. Това е едно ужасно място, където може да намерите голям брой български творби и да почетете нещо, което да ви накара да се чувствате добре.

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре goguide.bg

За червоугодниците

 Местата в София, където всеки интроверт ще се усеща добре Madame Bulgaria

Българите сме малко странни откъм културата на хранене и за нас е неприемливо някой да се храни самичък, само че София е единственият град, който стартира малко по-малко да се трансформира в това отношение. Отидете в някоя хубава пекарна с домашно приготвени бисквитки, кросани и курабийки, с цел да закусите с чаша хубаво кафе. За обяд посетете някой от дребните бутикови ресторантчета по центъра или си на правете пикник в парка измежду природата, а за вечеря ви съветваме да пробвате суши от Суши питейните заведения с чаша студено бяло вино.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР