Интригата за титлата оставаЛудогорец и ЦСКА завършиха наравно 2:2 в

...
Интригата за титлата оставаЛудогорец и ЦСКА завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА направиха 2:2 в дербито


Интригата за купата остава

Лудогорец и ЦСКА приключиха наедно 2:2 в решителния конфликт между тях от XXXII кръг на футболната ни efbet Лига.

Срещата в Разград предложи доста страсти, поврат на „ алените “, искри сред щабовете на двата тима, само че не предложи победител.

Кирил Десподов откри в 18-ата минута, само че единствено 4 по-късно Тобиас Хайнц изравни. Малко преди почивката пък Маурисио Гарсес (42) направи 2:1 за ЦСКА, но скоро след паузата Игор Тиаго (48) оформи крайното 2:2.

След ремито разликата сред двата тима остава 1 точка в интерес на първенците от Лудогорец.

Наставникът на гостите Саша Илич реши, ненапълно изненадващо, да остави на пейката голмайстора на тима Дюкенс Назон, както и даде късмет на Станислав Шопов да е титуляр.

Нападателят от Хаити не тренира в четвъртък и петък поради леки болки в коляното, тъй че Маурисио Гарсес поведе „ алената “ офанзива.

Началото на срещата пък се забави с няколко минути поради проблеми с мрежите на двете порти.

Още в първата минута пък Тобиас Хайнц беше изведен добре, но разочарова с удара си.

След това Лудогорец последователно овладя самодейността и в 18-ата минута откри резултата с първия прецизен удар в мача.

По подигравка на ориста той бе дело на някогашен „ армеец “ – Кирил Десподов, който бе изведен от Нонато, като че ли фаулирал Джонатан Линдсет преди паса, а след това съумя с лекост да надбяга Амос Юга и даде задатък на първенците.

Преднината им обаче се резервира единствено 4 минути, тъй като в 22-ата Тобиас Хайнц изравни със ужасно попадение. След пас към Гарсес бранител на Лудогорец отклони с глава, а норвежецът не се поколеба и от границата на наказателното поле матира Серджио Падт – 1:1.

В 25-ата минута за първи път прехвърчаха съществени искри на терена в Разград, защото Франко Русо от Лудогорец изблъска административния шеф на ЦСКА Стойко Сакалиев. Реферът Георги Кабаков им сподели жълти картони и изгони Милорад Пекович от щаба на наставника на ЦСКА Саша Илич за имитация към съдията.

Скоро по-късно Густаво Бусато трябваше да демонстрира класа, с цел да резервира ремито. Десподов стреля от свободен удар, топката рикошира и заблуди бразилския вратар, който обаче се разтегна оптимално и мазета в корнер.

В 39-ата минута Амос Юга стреля с глава, само че неопределено. В заключителната част на първото полувреме гостите заиграха по-добре и натиснаха Лудогорец, а това даде резултат.

В 42-ата минута, след преса на ЦСКА, Марселино Кареасо лиши топката Якуб Пьотровски и я отклони към Маурисио Гарсес, а той направи обрата цялостен.

Това съществено разстрои играта на домакините и до почивката те съвсем като че ли бяха нокдаун, оттегляйки се с гол пасив за паузата &nda
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР