Интригата в група “F на Лига Европа се завърза още

...
Интригата в група “F на Лига Европа се завърза още
Коментари Харесай

Изумително! Всички в групата на Лацио с равни точки и след четири кръга

Интригата в група “F ” на Лига Европа се завърза още повече, откакто след изиграването и на дуелите от четвъртия кръг тимовете не престават да са с еднакъв актив. Това стана факт, откакто и Лацио и Щурм (Грац) направиха 2:2 в Рим, а при същия резултат завърши и мачът сред Фейенорд и Мидтиланд по-рано през вечерта. Два “хикса ” бяха записани и в предходния кръг седмица по-рано.

Лацио имаше всички предпоставки да надвие Щурм и в края на първото полувреме поведе след тъкмо изпълнена дузпа от Чиро Имобиле. 

Напрежението измежду футболистите обаче беше доста високо и в добавеното време на тази първа част се стигна до боричкане и кавги сред тях, вследствие на което бранителят на италианците Мануел Ладзари беше изпъден за втори жълт картон.

Австрийският отбор се възползва от численото си преимущество и в 56-ата датчанинът Вилиам Бьовинг изравни. 

Невероятният довечера Педро Родригес върна задатъка на Лацио в 71-вата, само че още веднъж 18-годишният Бьовинг се разписа за крайното 2:2 в 83-тата минута.

Следващият кръг в групата е на 27 октомври.

За 1/8-финалите се класира единствено първият в крайното класиране, а вторият отива на спомагателен кръг на елиминации, равняващ се на 1/16-финал. Третият се трансферира в Лигата на конференциите, а последният отпада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР