Интимното здраве е важно за всеки и жените разчитат в

...
Интимното здраве е важно за всеки и жените разчитат в
Коментари Харесай

Гинекологът предупреждава за често срещано състояние, което често се диагностицира погрешно като млечница

Интимното здраве е значимо за всеки и дамите разчитат в огромна степен на експерти по полово здраве и гинеколози, с цел да ревизират за избрани положения и да оказват помощ при диагностицирането на нещата.

Но един гинеколог предизвести, че има здравословно положение, за което доста дами не са чували, и може да бъде неправилно диагностицирано като млечница заради сходни признаци - само че когато лекуването на млечницата не работи, става по-очевидно, че има нещо другояче е неверно.

Д-р Сузана Ънсуърт, резидентен гинеколог за INTIMINA, приказва с The Metro, с цел да изясни, че по-малко известно положение се назовава урогенитален синдром на менопаузата (GSM), а преди се е наричало вагинална недоразвитост.

„ Това се случва, когато има загуба на естроген – да вземем за пример при менопауза, само че от време на време се следи по време на бременност и при някои хормонални контрацептиви “, изясни тя, като сподели, че това е хронично и прогресивно положение на вулвата, вагината и долните пикочни пътища, само че лекарите постоянно г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР