Интимни снимки 18+ на приятелката на кандидата за кмет на

...
Интимни снимки 18+ на приятелката на кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Публикувани лични снимки 18+ възмутиха политическия елит

Интимни фотоси 18+ на приятелката на претендента за кмет на София на " Демократична България " арх. Борислав Игнатов бяха оповестени в столична медия, като провокираха всеобщо отвращение в обществените мрежи и гневни реакции от страна на политическия хайлайф.

Премиерът Бойко Борисов бе измежду първите, които реагира доста остро.

" Не одобрявам опитите посредством публикуването на персонални фотоси на едно момиче да се уязви претендент за кмет на София. С сходни похвати се прекрачват граници, които до момента не са били преминавани. Бил съм нападнат неведнъж по сходен метод. Не одобрявам подобен вид дейности и изрично ги съдя ", написа министър-председателят в профила си във Facebook.

Малко по-късно сходен пост се появи и на страницата на кмета на София Йорданка Фандъкова.

" Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани - това са границите на човешкото достолепие. Опитът да се уязви един от претендентите за кмет на София по подобен непоносим метод , е освен неприлично, то убива смисъла от всичко, което вършим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и отпътуват, само че би трябвало да останем индивиди! ", безапелационна бе тя.

Крум Зарков, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и зам.-председател на парламентарната група също се възмути, подозирайки политически съперници.

" Намирам за безусловно дъно, за нетърпима низост, за най-долнопробно държание, да атакуваш политическия си конкурент с персоналните фотоси на негови близки. Нито секунда няма да понасям в листата си споделящите сходни изявления, а всеки тиражиращ ги тук или в живия живот заслужава само пренебрежение. На пострадалите заявявам цялото си състрадание и взаимност. ", написа Зарков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР