Интимната прическа е тема, за която се говори тайно, сякаш

...
Интимната прическа е тема, за която се говори тайно, сякаш
Коментари Харесай

6 мита за секса и интимното окосмяване

Интимната прическа е тематика, за която се приказва скрито, като че ли е нещо срамно. А това поражда солидна доза легенди, които нямат нищо общо с действителността. Ето каква в действителност е истината за интимното окосмяване и секса.
Мит 1:Интимното окосмяване защищава от полово излъчени болести
Независимо дали се поддържате идеално гладки там долу или интимната ви прическа прилича родопски китеник, това по никакъв метод не ви защищава от полово излъчени болести. А поддържането на прекомерно гъста интимна прическа пък е причина за развиване на всевъзможни бактерии и паразити, изключително, в случай че хигиената не е на равнище. Това пък от своя страна може да докара до кожни проблеми, само че не и заболявания, излъчени по сексуален път. 

Умерено дългата и добре поддържаната интимна прическа не съставлява опасност за здравето ви, даже се намира за секси от мъжете.

 
Мит 2:Интимното окосмяване прави секса по-незадоволителен
Наистина интимната прическа играе ролята на буфер в секса. Но дали това ще попречи на половото наслаждение или не си зависи от персоналните желания на дамите. Тези, които доближават до оргазъм по-лесно с по-малко стимулация, може би не им прави усещане въпросния " буфер ". Той по-скоро омекотява триенето и удължава удоволствието. Други обаче се нуждаят от по-интензивна стимулация и търкане кожа в кожа, с цел да изпитат разтърсващо полово наслаждение.

 

 
Мит 3:Цветът на интимната ви прическа подхожда на естествения цвят на косата ви
Всъщност двете нямат нищо общо. Нито като конструкция, нито като дебелина или цвят на косъма. Но пък се вгледайте в цвета на веждите. При тях сходството по цвят с интимното окосмяване е доста тъкмо.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg