Интервюто премина тягостно за Слави, който почти през цялото време

...
Интервюто премина тягостно за Слави, който почти през цялото време
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше! Слави Стовари Брадвата Върху Новата Мис България! Елитът Не Е Виждал Такава Касапница!

Интервюто мина тягостно за Слави, който съвсем от самото начало си говореше самичък, а в редките случаи, в които Тамара си отваряше устата, отговорите й се изчерпваха в границите на две-три, в най-хубавите случаи - до четири фрази. А думите, които миската използва безчет пъти, бяха: дела, щедрост и несъмнено.

В началото Дългия попита миската по какъв начин по този начин се е решила да взе участие в състезанието. Последва заучен отговор, че постоянно е мечтаела за короната. Отраканият водещ обаче я сряза за какво не е преследвала фантазията си, когато е била на 18, а не в този момент - към този момент 24-годишна. " Вече си попораснала много, има и по-важни неща, хубостта е преходна ", подметна Дългия, намеквайки, че преди шест години миската може и да е била малко по-красива от в този момент. Тамара не схвана намека.

Като всяка миска, и на Георгиева задачата й да завоюва състезанието била, с цел да подкрепя посредством щедрост деца в неравностойно състояние и възрастни хора. " Това са цялостни нелепости, не ми ги хвали тия неща с идеите. Няма потребност от тази картонена корона, може да помагаш и без да си " Мис България ", още веднъж подхлъзна гостенката си Дългия.

По едно време на Слави му омръзна да получава тъпи отговори и се впусна във метафизичен размишления, че в действителност целият негативизъм против Тамара, подбуден от грозния й нос, звучи като оксиморон, защото без всичко това е щяла да бъде просто следващата носителка на купата, която на следващия ден ще бъде забравена, а през днешния ден всички приказват за нея.

" Нека си приказват хората, вършат ме известна! Факт, е че съм най-известният човек в България сега, доколкото знам ", наду се като пуяк " Мис България ", а с отговора си евентуално искаше да изтъкне, че е по-известна даже от самия Слави Трифонов по бтв.

" Даа, дааа... Ще ми дадеш ли подпис след това? ", рече Слави, гаврейки се по тънката лайсна с взелата се насериозно блондика.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР