Интервюто пред Гардиън е много показателно. Премиерът лично призна, че

...
Интервюто пред Гардиън е много показателно. Премиерът лично призна, че
Коментари Харесай

Румен Радев: В желанието си да уцели мен, Петков отстреля г-жа Нинова

" Интервюто пред " Гардиън " е доста показателно. Премиерът персонално призна, че България изнася оръжие за Украйна и в своето предпочитание да уцели мен, той простреля госпожа Нинова, която дава отговор за издаване на разрешителни за това оръжие ". Това сподели президентът Румен Радев, който през днешния ден е в авиобаза " Граф Игнатиево " за честването на 110 години от първия военен полет на българската авиация.

Относно решението от през вчерашния ден на Народното събрание събаряне на ветото за евроинтеграцията на Северна Македония президентът разгласи: " Вчера народните представители гласоподаваха празен чек за нещо, което мнозина от тях по този начин и не съумяха да се срещнат ".

По думите му българските партии, като се изключи " Имат подобен народ " (ИТН), са отказали преди месеци същите оферти, които утвърдиха, откакто ги предложи френският президент Еманюел Макрон.

" Знаете, че аз от дълго време упорствам македонските българи да бъдат вписани в конституцията. Факт е, че това бе признато от френското председателство, само че е парадоксално, че беше по елементарно да бъдат уверени уверен френският президент и европейските водачи, в сравнение с българският министър ръководител, чийто кабинет не пое даже отговорност за дейностите си ", разяснява президентът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР