Интервюто на Сузанита в Събуди се предизвика истински фурор. Признанията

...
Интервюто на Сузанита в Събуди се предизвика истински фурор. Признанията
Коментари Харесай

Майката на Сузанита я подкрепи публично и обяви: Няма по-смела постъпка от нейната!

Интервюто на Сузанита в " Събуди се " провокира същински възторг. Признанията ѝ пред цяла България за зависимостта, против която се изправи, скандализираха, само че и сигурно провокираха удивление за смелостта ѝ да го направи.

Малко след изявлението проговори и майката на Сузанита, Шенай, за която певицата в изявлението показа, че е била първата, която е открила зависимостта на щерка си посредством измененията в държанието ѝ.

Виж още: Тежкият роман на Сузанита: За опиатите, халюцинациите, фантазиите и бъдещето!

" Мили хора, това, което преживяхме, беше ужасно, само че по-страшното е, че има доста младежи, подвластни от тези проклети опиати ", стартира известието си Шенай Мурад и декларира, че напълно скоро ще разберем какъв брой млади жертви взима тази взаимозависимост. " За вируса всеки приказва, само че за опиатите нищо не се прави ", установи тя.

Виж още: Сузанита с роман за издевателството в учебно заведение, няма да повярвате на какво са я подлагали съучениците ѝ

По думите на Шенай нощните заведения са цялостни, печалбарството е голямо и доста хора си затварят очите пред този проблем. " Нека има непрекъснат надзор измежду места, където се събират младежи ", приканва още майката. " Да убиеш някой, искайки да станеш по-богат. Главата не ми побира ", написа Шенай.

Виж още: Изписаха Сузанита - Вече е здрава, стимулирана и с 14 кг. нагоре! Ето какво мислят родителите ѝ

Шенай знае, че доста хора ще атакуван щерка ѝ, нея, а и Орхан Мурад. Въпреки това тя декларира, че е горда с прелестните си и мощни деца. " Няма по-смела постъпка от това да признаеш грешката си пред цяла България ", споделя тя. " Браво, мами, бъди мощна и все по този начин откровена и бореща се, каквато си била постоянно. Обичам ви, деца мои ", приключва откровението си майката на Сузанита.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР