Интервюто, което журналистът от САЩ Тъкър Карлсън взе от руския

...
Интервюто, което журналистът от САЩ Тъкър Карлсън взе от руския
Коментари Харесай

В Киев за интервюто на Владимир Путин: Опит за излъскване на очовечаване на вампир

" Интервюто, което журналистът от Съединени американски щати Тъкър Карлсън взе от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, е опит да очовечаване на върколак ", това съобщи украинският политолог Борис  Тизенгаузен (на снимката), съобщи медията от Киев УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12621
" Американският публицист се опита да показа президента на страната-агресор като изцяло естествен човек, а не като, какъвто той е в действителност – фанатик, всеобщ палач и върколак ", сподели още специалистът и добави: Това бе едната цел на Карлсън.

" Втората цел на журналиста от Съединени американски щати бе вътрешнополитическа. Предполагам, че пътуването на Карлсън до Москва е било благословено и финансирано от Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ", уточни още Тизенгаузен.

" Да се покаже следното: Ето ние (републиканците) можем да се договорим с съветския водач, а демократите на настоящия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в – не. Заради неотстъпчивостта на Байдън ние харчим милиарди долари за военна помощ на Украйна, а те отиват в канализацията. Когато спечелим изборите за президент, ние се разберем с Русия и ще спестим пари на американците ", уточни още експертът, който напомни изявленията на някогашния държавен глава на Съединени американски щати, че може да спре войната в Украйна за 24 часа.

Тизенгаузен добави, че Карлсън е едно от спряганите имена  за кандидат-вицепрезидент на Тръмп за изборите за Белия дом на 5 ноември 2024 година  

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР