Интервю с Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за

...
Интервю с Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за
Коментари Харесай

Експерт: Бизнесът в България търси все по-гъвкави офис модели

Интервю с Катерина Ману, районен общоприет управител на Regus за Гърция, България и Кипър

 

Наскоро отворихте трети офис център в България. Това значи ли, че моделът на гъвкавото работно пространство набира известност у нас?

Търсенето на гъвкаво работно пространство записва растеж на всички места по света. Разрастването на мрежата ни от офиси е основна част от бизнес тактиката ни, като от изключително значение за нас е да развиваме бизнеса си тук-там, където фирмите показват интерес към гъвкавия офис модел. Българският пазар е тъкмо подобен.

Освен това стопанската система на България отбелязва постоянен напредък и бизнес средата се трансформира в отговор на възходящия вкус за нови планове и агресия, както вътрешна, по този начин и произлизаща от външни вложения. Regus има основна роля в подпомагането на бизнес растежа, като предлага пъргавина и еластичност на работната среда. Нашият трети офис център в София – Regus Sofia Airport, е още едно доказателство, че все от ден на ден компании се нуждаят от гъвкаво работно пространство. Радваме се, че можем да отговорим на потребностите на нашите клиенти. Regus Sofia Airport разполага с всички преимущества, които центровете ни по света оферират, в това число комфортна локация с елементарен достъп до центъра на София и до автомагистралата, която води до Пловдив и Варна.

Като стана дума за Пловдив, планираме да разтеглим мрежата си в България, като отворим нов център, този път отвън София. Това ще бъде първият Regus център в Пловдив, като извънредно се радваме да съобщим, че той ще отвори порти напълно скоро, при започване на 2018 година

Можете ли да ни разкажете повече за Regus и за гъвкавото офис пространство, което оферирате?

Regus е най-големият снабдител на гъвкави офисни решения в света с мрежа от 3 000 местоположения в над 1000 обитаеми места допълнително от 100 страни, обслужващи 2.3 милиона души. Предлагаме на хората и компаниите всичко, от което се нуждаят в съвременна работна конюнктура. Портфолиото ни от артикули и услуги предлага богат избор за всеки клиент да може да избере идеалната работна атмосфера за своя бизнес. Нашето портфолио включва офис пространства, виртуални офиси, заседателни зали, работа в споделена офис среда и бизнес салони. Освен това предлагаме услугата Busniessworld, която обезпечава достъп до повече от 2000 бизнес местоположения по целия свят, както и услуга, наречена „ възобновяване на работното място “, отдадена на основаването на съвършения физически или виртуален офис, планиран съгласно потребностите на съответния клиент, в това число съвременна IT и телекомуникационна техника. Всеки един от нашите клиенти може самичък да избере за какъв брой дни в месеца желае да употребява услугите ни и вида работно пространство, отговарящо на потребностите му.

Каква е заетостта на центровете на Regus в България, какъв е профилът на локалните хора, които наемат Вашите офиси и планирате ли да отворите нови центрове в България?

Нашите центрове се грижат за обслужването на повече от 2.3 милиона клиенти, които разчитат да им помогнем в работата. Можем да спомагаме на всеки, който се нуждае от работно пространство, като услугите ни са идеални освен за родните експерти, само че и за задгранични компании, които желаят да навлязат на българския пазар, без да се ангажират с обичайните дълготрайни контракти за наем. Regus регистрира обстоятелството, че всеки клиент има самостоятелни и неповторими потребности, като обезпечава персонално обслужване на високо равнище и подчертава върху локалния си мениджмънт. Знаем какъв брой е значимо да се регистрират локалните специфики на всеки пазар, с цел да осигурим най-хубавия артикул и най-качественото обслужване, което нашите клиенти заслужават.

Клиентите ни варират сред мобилни чиновници и хора, които се местят от една среща в друга, до бизнес гости на града. Сред тях са и организации от всевъзможен вид и размер – от огромни компании като Гугъл, Microsoft, Amazon и LinkedIn и техните локални представители, до стартъпи. Работата на хората, които се възползват от услугите ни, обгръща всички браншове: от произвеждане до търговия на дребно и от петролни компании до компании за професионални услуги. Бизнесът с гъвкавото работно пространство се развива доста добре в България. Затова с горделивост разгласяваме, че през идващите няколко месеца планираме да отворим първия си център в Пловдив и четвъртия в София.

Как оценявате българския офис пазар?

В днешно време от ден на ден хора стават мобилни чиновници. Създаването на мобилна и преносима работна ръка може да бъде сложна задача – по тази причина съществуваме ние, с цел да оказваме помощ на клиентите си да осъзнаят изгодите от гъвкавата работна среда, да облекчим компликациите и провокациите пред тях и по този метод да ги създадем по-успешни. Така даваме на потребителите опцията да работят когато желаят, където желаят и както желаят, без да бъдат обвързани с дълготрайни и закрепени контракти за наем.

Средата в България за вложения е много обещаваща. Също по този начин, поради актуалното европредседателство се чака България да притегли доста европейски гости и бизнесмени през тази година. Ето за какво ние извънредно се вълнуваме от опцията да разтеглим мрежата си в България, изключително в оживения град София, където от ден на ден компании ще могат да се възползват от преимуществата и опциите, които предлага гъвкавата работна среда. Всички видове бизнеси се стремят към по-голяма подвижност, пъргавина и по-богат избор от местоположения. Имаме удоволствието да доставим на бизнеса и на експертите в София шанса да тестват опцията за еластичност на работното място и да правят професионалните си задания от там, откъдето желаят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР