Интервю с Анелия Касабова и Геновева Христова от Лигна Груп-

...
Интервю с Анелия Касабова и Геновева Христова от Лигна Груп-
Коментари Харесай

Освен хъс, трябва да имаш и добър план

Интервю с Анелия Касабова и Геновева Христова от Лигна Груп

- Кои са разпоредбите и основните стъпки за сполучливо развиване на външен за страната пазар и какви свои преимущества могат да употребяват фирмите от България?

ГЕНОВЕВА: България е страна със стратегическа локация, безспорни обичаи и забележителни умения в сектора. Ние не търгуваме със артикули от витална нужда и нямахме
избор, с цел да растем, трябваше да излезем на интернационалните пазари. Но това е предписание за всеки и си мисля, че главното, което пречи на част от по-младите и дребни компании, е неувереността. Трябва повече да си имаме вяра! Разбира се, с изключение на хъс би трябвало да имаш и добър проект. Ние още в самото начало заложихме основите на нашия бизнес върху по този начин нареченото клъстерно коопериране по метода coopetition (cooperation via competition). Метод, чужд до това време в бизнес средите, посредством който можем да сме както огромни, по този начин и гъвкави. Метод, с помощта на който сме обзавели над 300 хотела за веригите Marriott International, Hilton Worldwide, ACCOR GROUP, IHG, Hoxton и др.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР