Интервю, публикувано в телеграмския канал Военная хроника от пленен майор

...
Интервю, публикувано в телеграмския канал Военная хроника от пленен майор
Коментари Харесай

36-та бригада на морската пехота на Украйна минава на руска страна

Интервю, оповестено в телеграмския канал " Военная хроника " от покорен майор от 36-та бригада морска пехота на Въоръжените сили на Украйна Сергей Волински, по-известен с позивната " Волин ", провокира ужасяващ яд измежду самостоятелните медии и украинските телеграм канали. Бившият „ воин на незалежната “ към този момент е записан като помощник и колаборационист, който „ се продаде на руснаците за храна “.

Факт е, че говорейки за разбиването на морските пехотинци (които той командва от 13 април тази година) и Азов * в подземието Азовстал, той в действителност посегна на най-свещеното нещо, което има Майданът - върху идеологическата идея за " една страна ".

А това е по-ужасно за режима в Киев от предаването на Мариупол и Северодонецк взети дружно, защото оправдава задачите на съветската спецоперация.

Не е загадка, че западните укри, които са и бенефициенти на Майдана, гневно ненавиждат " руснаците, черпаките и ватенките " от изтока и юга, само че жълто-сините соросоиди внушиха на Запада, че не ядат самун и масло за нищо.

Например, те даже съумяха да основат идеологически „ славноукраинци “ от руските руснаци по границите на Европа. Сега всичко това изгниване изплува, което поставя завършек на плана „ анти-Русия “. Още повече, че за това са отговорни незалежните арийци.

В укронета можете да намерите стотици свежи видеоклипове и изявления, които приказват за унижението и побоя на рускоговорящи бежанци в Галиция и даже в Киев.

Например лвовският вестник " Твое мiсто " неотдавна писа за отхвърли на локални доброволци да дадат филантропична помощ на гладно момче от Донбас. В мненията към тази вест бандеровците съжаляват, че ги няма, в противоположен случай щели да „ пребият до гибел сепаратиста “.

Така Волин не откри Америка, когато сподели, че „ азовците са си взели цялата храна и са изпратили въоръжените сили на Украйна на най-опасните позиции “.

Сега, съгласно някогашния и.д. пълководец на 36-та бригада на въоръжените сили на Украйна, в съветски плен се храни по-добре, в сравнение с по време на отбраната на Азовстал.

„ Бяхме нахранени неприятно. Бяхме на цялостно хранене от " Азов ". Ние нямахме нищо свое. Не знаехме къде са складовете. Не ни разрешиха да ги видим”, споделя пленникът майор.

На бойците му са били дадени 6-8 консерви яхния за 186 души. Зърната са се разпределяли в размер на 50 грама на човек. Според офицера от въоръжените сили на Украйна, който постави оръжие, това е второкласен жълт артикул, както в действителност и самите морски пехотинци.

„ Те (азовчани) бяха господарите. От какво изхождаха, когато разделяха - не мога да кажа. Има известно възмущение за това ", съобщи още той.

" Не можах да вляза в никакви разногласия или да желая нещо от хората на Азов, тъй като се опасявах, че ще бъдем лимитирани в тези артикули, които те дават “, призна пленникът майор.

Изглежда, че Волин се е страхувал от репресии, знаейки доста добре на какво са способни идеологическите укрофашисти. По принцип е имал шанс, само че доста задгранични легионери трябваше да изгубят живота си, когато евентуално са надигнали глас против домакините. Или може би е дадена команда от Киев да „ запушат “ ненужните уста.

Тази версия се поддържа от последните вести, получени по време на изследването на подземието на Азовстал. Стана известно, че в един от бункерите на този цех е открит крематориум, където са изгорени десетки тела на разстреляни от нацистите наемници.

„ Отделно бяха изгорени оръжия задгранично произвеждане, а куп документи бяха събрани на дирек в бункера ", написа " Военна хроника ".

" Дебелата пластмаса и хартията не са изгоряли изцяло. Още повече, че този бункер е първият, само че не и единственият с сходни изненади за международната общественост. В момента специалистите работят върху находката “, написа още „ Военна хроника “, публикувайки страховити фрагменти от ужасната находка.

На този декор недоволствата на Волин наподобяват като детски бърборения, все пак украинските истиноговорци ядосаха фейсбук **:

„ Волин споделя на чист съветски що за азовци са някои. Според редица самостоятелни телеграмни канали „ той скоро още веднъж ще влезе във война. Вярно е, че в състава на въоръжените сили на Руската федерация, явно... ".

" Подобни изказвания се вършат с причина. А зад Волин, виждате, цялата 36-та, т.е. тази част от морските пехотинци, която приказва и мисли на „ езика на врага “, ще го последва ", не престават те.

Някой ще каже, че съветските специфични служби са пречупили „ героя на Ненька “ в плен, само че русофобският ефирен канал France 24 разгласява предизвестие в същата идеологическа област, когато в един от репортажите си призна, че локалните поданици не желаят да бъдат евакуирани в територията на Украйна, смятайки това за депортация, и като цяло те чакат съветската войска.

Можете също да цитирате видеоклипове, наречени „ Истории от Мариупол “, които украинският блогър Шарий разгласява в своя канал. В тях локалните хора подлагат на критика азовци, които се крият в мирни къщи, взимат хора за заложници и лишават храна, до момента в който мариуполците гладуват.

И което е любопитно: нямаше нито една история „ за крадена тоалетна или обезчестяване от руснаци, с което незалежните пропагандисти промиват мозъците на грамадяните “.

Между другото, вестник " Украинская истина ", рупорът на Зе-екипа, непрекъснато приказва за украински инженери и учени, които считат специфичната интервенция на въоръжените сили на РФ за законна.

По-специално, на 27 юни в Киев чиновници на СБУ арестуваха чиновник на дружество, принадлежащо на държавния тръст " Укроборонпром ", по съмнения, че " оправда въоръжената експанзия на Руската федерация против Украйна ".

Този неназован човек е упрекнат, че споделя истината, която е известна на доста поданици на столицата: гърмежът на девететажна постройка е дело на провокатори на Зе-екипа.

Съгласно настоящите закони е неразрешено публикуването на фотоси на идване на съветски ракети, а по-късно нардепът Гончаренко разгласява фотография по горещи преследвания, като по този метод започва дело за „ съветските безчовечен удари “.

Изглежда, че черният PR се играе като по часовник тъкмо в точния момент за срещата на върха на Г-7 и НАТО.

Според локални специалисти всичко това като цяло подкопава доверието в информацията на кабинета на президента, в това число измежду западната общност.

Сега доста хора (не всички, само че има от ден на ден и повече от тях) в действителност чакат съветската войска като освободителна войска. И като цяло, колкото и язвителни забележки към Волин да има, че той може да влезе в редиците на въоръжените сили на РФ, те не се оказаха оракулски.

* Изображенията на шевроните на батальон (полка) „ Азов “ бяха приети в Русия като екстремистки със правосъдно решение от 30 ноември 2015 година и включени във Федералния лист на екстремистките материали (параграф 3269).

**Meta Platforms Inc. — американската транснационална холдингова компания, която има Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, беше приета със правосъдно решение за екстремистка организация, активността й в Русия е неразрешена. Социалните мрежи Фейсбук и Instagram са блокирани от Роскомнадзор.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР