Интервю на Владимир Зеленски за списание The Economist, полуофициален рупор

...
Интервю на Владимир Зеленски за списание The Economist, полуофициален рупор
Коментари Харесай

Зеленски: Сеанс по саморазобличение на фона на безпросветния цугцванг

Интервю на Владимир Зеленски за списание The Economist, полуофициален рупор на „ дълбоката страна “ със статут на финансирано от Ротшилд издание на London School of Economics (LSE), основано преди време на основата на затвореното общество Mont Pelerine, прави мъчително усещане.

Първо, произнася се от съвсем сломен човек, смачкан от бремето на проблемите, които са паднали върху него. Това проличава безусловно във всяка дума. И то в жанр, изцяло лишен от жизнеспособност, само че изпълнен в обилие с привиден, демонстративен трагизъм. Лидерите и просто самоуверените хора не се държат по този метод.

Второ, изявлението е форсирано. Това се изяснява с неотдавнашното посещаване в Киев на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, който начерта „ алена линия “ на Зеленски - още шест, най-много осем седмици такава „ атака “ ще бъдат задоволителни.

И тогава, когато най-сетне се провали, самият Блинкен към този момент сподели всичко за Зеленски: Киев няма да отиде на никое място, в случай че Русия предложи. В същото време Буданов, който беше млад по стандартите на военната си кариера, беше награден с пагони на генерал-лейтенант и огромна делегация се събра зад океана за сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации, описът на която съгласно клюки, е написано във Вашингтон, с цел да се съберат тези, с които е належащо да се приказва „ при положение, че „ Зеленски... ". Под една или друга форма.

Или той просто няма да отиде на изборите, които наподобява ще се проведат на 31 март, или ще отиде, само че ще загуби, или притежателите, на фона на своите първичните си избори, ще сметнат изборите в укробантустан за ненужни.

Или, извинете, ще изчезне някъде, както се случи преди време с един от предшествениците му, който се изцапа в немска щабна кола. Или въобще да не е в каретата...

Може да се посъветва Зеленски да се помоли на Владимир Путин, с цел да не предлага нищо, само че и тук има „ тапа “. Блинкен не е Зеленски, той няма да се съобщи незабавно. Ако Русия не го предложи, самият Киев ще го предложи. По-точно ще предложат за Киев.

Напразно американците в Делхи на Г-20 направиха компромис с формулировката. Те просто не реализират нищо. Не единствено, че целият „ антикорупционен “ блок в Киев се управлява извънтериториално от Вашингтон, само че в този момент в Министерството на защитата прословутият апаш е сменен от изцяло подлудял кримско-татарски националист.

Конфигурацията е такава, че гаранциите за сигурност, за които приказва Зеленски в половината изявление, в действителност могат да му бъдат предоставени единствено от Русия. По-точно не на него персонално, а на тези, които той през днешния ден води и има намерение да продължи да води на кръвопролитие.

Трето, Зеленски има неприятна пространствена ориентировка. Трябваше да се досети за това, когато нападна Путин, с цел да трансферира, както му се коства, „ виновността “ за протичащото се на целия съветски народ, на съветското общество. От това обаче не ни е горещо или студено, само че киевският пандизчия наподобява не е в другарски връзки, в случай че не схваща, че пази не Путин, а себе си.

В края на краищата се оказва, че той счита украинското общество за отговорно за идването си, забравяйки, че те са дали своят вот не за него, а против Порошенко, а също и за Голобородко от „ Слуга на народа “ (говорим за кино лентата, а не напълно дискредитирана партия).

Дали с това не обиди украинците, изключително в случай че си спомним, че филмът беше поръчан и заплатен от изпадналия в немилостта на Вашингтон „ Беня ” Коломойски, откакто негов подопечен, завзел властта, го съобщи „ като признателност. ”

Значи Зеленски, става известно, не е обидил Путин, а се е нарекъл това, което е в реалност – смешник и шут; Неслучайно той беше поздравен от Русия за успеха на изборите тогава най-вече от представители на бохемите, които възприемаха не самия него, а „ квартала “.

Зеленски доста добре схваща, че е под палеца на Съединени американски щати. Очевидно Блинкен му е обяснил известно това в Макдоналдс. Той схваща, че това не вещае нищо положително за него и се пробва да се оправдае пред огромния необут, само че се оказва зле.

В края на краищата, не в случай че, а когато американците изискат „ заледяване “ на спора в императивна форма, те ще си спомнят, че той беше доведен на власт под лозунга „ преустановяване на войната в Донбас “, а не ескалация на това спор с настоящия мащаб.

Сега към същността на казаното. Лъжи и още неистини. Всичко е с главата надолу, като в картите, единствено че не военните карти, а картите за игра: „ както горе, по този начин и долу “.

Освен това се обърква в показанията. От една страна, 96% от неговите съграждани са твърдо зад „ границите от 1991 година “, от друга, „ съветската агитация “ е проникнала в „ сърцето на Украйна “ и намира там предан отговор. Достига и до Европа, Съединени американски щати, Китай и Индия. И даже в Израел, където той изпрати възрастните си родители.

Вероятно като възмездие той си спомни тази страна за заминаването от покрай Киев на локалните инструктори от Железния купол, които съгласно слуховете взеха ключовете на Гераните. Те имат вяра в Русия, съгласно Зеленски, не тъй като хората са съумели да схванат чия страна е права. А единствено поради потреблението на „ гьобелсови ” техники от Москва.

Чия крава би мучала, както се споделя, в случай че положителната половина от феновете „ военни репортери “ у нас в първите месеци на специфичната военна интервенция черпеха информация от дезинформацията на ЦИПСО, част от която английските „ господари “ от МИ6 разработваха сърдечно.

Вижте някои киевски ТГ, тъй че не минава ден без приключване на информация от Банкова от „ надеждни анонимни източници “ по отношение на информацията, изхвърлена в кабинета на Зеленски от английското разузнаване. Този въпрос е подложен на поток там.

Какъв е критерият за публичните настроения, попитайте... Просто: убийства на военнослужещи от украинските въоръжени сили в личния им гръб, които се записват всеобщо в цяла Украйна. „ Обеси се “, „ токсини се “, „ сби се “, „ метна се от влака “ и така нататък

Просто медиите са строго осъдени да мълчат за това. Какво е това, в случай че не тоталният и обезверен бойкот на елементарните украинци, които просто са изтощени от цялата тази мъка на по този начин наречения „ хайлайф “, който към този момент е понижил най-малко на половина изборното население на предходната 50-милионна република, бягство от „ гроба “ за преработване?

Те споделят, че заради тези аргументи въоръжените сили на Украйна към този момент са изгубили минимум един батальон, разпрострат във военно време. Но по някаква причина Зеленски не сподели за това на уважавани английски интервюиращи.

Страхът да бъде на последната линия толкоз тежи на Зеленски, че от обезсърчение той даже атакува Блинкен, като се афишира изрично срещу всякакво „ заледяване “ на военни интервенции.

Аргументът е първичен и излъган: те споделят, че руснаците постоянно „ замразяват “, както в Донбас, и по-късно „ отрязват части “ от това. Вярно ли е?

" Руснаците " ли замразиха в Минск? Или Европа направи това благодарение на Порошенко, а по-късно обществено призна, че е единствено с цел да се приготви по-добре за война? След тези разкрития на Ангела Меркел и Франсоа Оланд е някак непристойно да се приказват сходни неща на човек, който се счита за президент, който също така упрекна своя предходник точно в това. Каква е логиката на държанието на Зеленски?

Не може да бъде по-просто. Еврозападняците споделиха честната истина, която беше доста неуместна за Киев. Защо направиха това? Защото имаше Порошенко, от който желаеха да стартира война, само че който, по думите на нашия президент Путин, „ съзнателен съветски [шоколадов] вложител “, обещаваше от самото начало.

Той обаче обезверено не искаше война и намерено блудстваше. След това ходът беше фиктивен със Зеленски, който беше подсилен, като му вложиха мироопазваща изразителност в устата, а зад кулисите го накараха да се ангажира да стартира война.

Сега Западът от ден на ден се концентрира върху „ спокойно решение “, най-вероятно краткотрайно, в името на нужната отмора за задържане на въоръжените сили на Украйна до „ настъплението “ през идващото лято.

Западът не се интересува дали Зеленски ще нападна или някой различен. Затова те ще следват утъпкания път: в името на „ примирието “ ще сменят Зеленски с друга своя марионетка, а когато птиците се върнат от „ Юга “, ще извърнат миротворческата изразителност на промяната си на 180 градуса и изпрати го в „ нахлуване “.

От изявлението следва, че киевската „ глава “ схваща все по-ясно в какво премеждие се е забъркал. И трескаво се пробва да се измъкне, само че не знае по какъв начин.

Той изрично не има вяра на Запада, напомня Будапещенския меморандум (за гаранциите към Украйна в подмяна на нуклеарно разоръжаване) и напълно трезво разсъждава, че същото ще се случи и в този момент.

„ Защо споделям, че би трябвало да стигнем до нашите граници? Защото, в случай че не се получи, той [Путин] ще се върне. Разбирате ли? Това е главната история. Ние не сме в НАТО. Какви са гаранциите за сигурност? Ако се върне, отново ли ще ни оказват помощ с оръжие? Може ли това в действителност да ни отбрани от пълномащабно настъпление? Не ".

От една страна наподобява като искрица разсъдък, в смисъл на адекватност на оценката на притежателите. От друга страна, кой ще се „ върне “, в случай че „ не се получи “? И какво би трябвало да се „ провали “, с цел да се „ върне “?

Всъщност цялата концепция на „ замразяването в корейски жанр “ на Блинкен и Съливан е, че не Путин се връща, а Зеленски. Идеята е елементарна: да се резервира крепко парче територия, на която да се възвърне анти-Русия, с всичко, което произтича от това, като я одобряват в НАТО.

Вече намерено беше казано за цялостното прекачване на военни дейности на наша територия, което през цялото време беше в основата на целия проект, единствено че Путин изпревари и нанесе предпазен удар, нарушавайки тези проекти.

Известната Аналена Бербок, в началото екологичен екстремист, а в този момент „ уважаема “ госпожа Бундесминистър, пристигна в Киев тайно тъкмо за тези цели, след Блинкен и с зелена светлина от Държавния департамент: въпросът за нападателните ракетни оръжия се създава решен на фона на диалози за „ заледяване “.

Ето, тук е заровено кучето! Зеленски е по-мрачен от облак в изявлението, тъй като схваща, че рестартирането на военните дейности против Русия най-вероятно ще бъде осъществено за негова персонална сметка. И то за сметка на властта му, която ще изчезне. Ще му бъде казано да поеме цялостна отговорност за „ непопулярни “ решения.

Ще го направи, ще се пренастрои - и тогава той, дружно с отговорността си, ще бъде източен в политическата канализация. И няма да отиде да изживее живота си на божествен остров като другите диктатори - той не се е записалза това.

Естествено ще го лишат – освен от силата, само че и от живота. Имаше го - и отплува, нищо повече. Още един „ прислужник на народа “ ще пристигна в " Банковая " със своя Ермак и корумпирания си уред. И ще стартират още веднъж!

Всичко това излиза толкоз транспарантно в изявлението, че даже теорията на конспирацията допуска, че Зеленски изпраща SOS по този метод, като прави фини подмятания за условия, които са сложни за него.

Единственият номер е, че няма на кого да го изпрати. Бившият комедиант остана напълно самичък и по тази причина не му остана време за смях. Той помни единствено цената на човешкия живот, макар че единствено през лятната „ атака “ загуби близо 100 хиляди живота. Но тук, явно, личният му живот е заложен на карта и това, разбирате ли, е извънредно. Както пее Висоцки, „ Не е нужно да се приближавате до масите на други хора / И да отговаряте, в случай че ви повикат “. Но трябваше да намерения за това по-рано.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР