Интервю на Мария Бакалова пред британското издание The Guardian предизвика

...
Интервю на Мария Бакалова пред британското издание The Guardian предизвика
Коментари Харесай

Интервюто пред The Guardian на Мария Бакалова е било манипулирано

Интервю на Мария Бакалова пред английското издание The Guardian провокира необятен отзив освен поради коментара на актрисата, само че и поради неправилна интерпретация.

" Заглавието, което се появи в The Guardian (UK) във връзка на изявление обещано от Мария Бакалова, която играе ролята на Ивана Тръмп във кино лентата " Стажантът “ са плод на въображението на журналиста Емин Санер (Emine Saner) и не дават отговор на истината “.

Това се показва в публична позиция на екипа на Мария Бакалова.

Първоначално заглавието в електронното издание беше: " Един от най-злите хора на нашия век “: Мария Бакалова за Доналд Тръмп и ролята на Ивана в " Стажантът “.

" Екипът на Мария Бакалова даде запис на изявлението, от който излиза наяве, че тези думи са изречени за Рой Маркъс Кон, юрист на Доналд Тръмп от времената, които лентата наблюдава. След направеното опровергаване от The Guardian трансформираха заглавието, а същото направиха и всички други медии на Острова “, допълват от екипа на актрисата.

" Реалните думи на Мария Бакалова по отношение на Тръмп и идния филм са: Това не е политически филм. Хората са многопластови създания. “, написа в позицията.

Статията продължава с истинския откъс:

" Във кино лентата, Тръмп (изигран от Себастиан Стан) е упорит, само че леко неумел и в сянката на татко си. След това той е наставляван и шлифован от подлия юрист Рой Кон (изигран превъзходно от Джереми Стронг от Succession), който Бакалова разказва като " един от най-злите хора на нашия век “, допълват от екипа на актрисата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР