Интервю на броя с инж. д-р Богдан Милчев, шеф на

...
Интервю на броя с инж. д-р Богдан Милчев, шеф на
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Докато строители и надзорници са ортаци, ...

Интервю на броя с инж. доктор Богдан Милчев, началник на Института за пътна сигурност:

Докато строители и надзорници са ортаци, ще имаме калпави поправки

Проектът " Въча " избавя Брестовица от мангана

Прединвестиционното изследване за водоснабдяването на Пловдив и обитаемоте места в други 5 общини с чиста вода от каскадата " Доспат-Въча " е импортирано за повторно в Областната администрация. През февруари създаването не бе призната от Експертен съвет поради забележки по препоръчаното място за водохващане, трасето и прогнозната цена на плана. Сега документите са импортирани с поисканите от специалистите корекции. Предстои предпроектното изследване да бъде утвърдено или отхвърлено.

ВиК ремонт затваря улица " Даме Груев "

Движението по ул. " Даме Груев " в регион " Южен " се стопира през днешния ден от 9 до 17 часа в сектора от ул. „ Охрид “ до ул. „ Пере Тошев “. Причината е ремонт на остарелия магистрален тръбопровод, който ще прави ВиК ЕООД.

Докато строители и надзорници са ортаци, ще имаме калпави поправки. Това съобщи в изявление за " Марица " инж. доктор Богдан Милчев, началник на Института за пътна сигурност. Какво сподели още за пътищата в страната четете в утрешния брой.

" Каменица " със специфична галерия в Пловдив

" Каменица " откри специфична галерия в Пловдив по случай отбелязването на своя 140-годишен празник. Тя е част от разпознаваемата и обичайната акция с разнородни и значими за града тематики, проведена от " Хермес Медия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР