Интервю на бившия полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо в Португалия

...
Интервю на бившия полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо в Португалия
Коментари Харесай

Виждах как българи слагат вода вместо урина в пробите си: Бивш халф на Лудогорец

Интервю на някогашния полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо в Португалия провокира неразбирателство около изявление за проби, които са правени на играчите в клуба. Шампионите реагиаха остро и видяха " смехотворни и преднамерени изказвания за манипулирани проби за допинг ".

В основата на разминаването се оказа акцентът, който създателите от Трибуна еспресо са извели в уеб страницата си. В свободната версия, представена и от Българска телеграфна агенция, написа: " Видях българите да поставят вода вместо урина в чашките за пробите. Направих същото. Докторът сподели: " Хидратиран си, само че идващия път постави топла вода ". Лудогорец показа цялостната версия на изявлението, където смисълът е доста по-различен.

В него Ешпиньо изяснява, че преди мач са правени вътрешни проучвания. " В Лудогорец беше обикновено да вършим проби преди мачовете, с цел да ни ревизират дали сме хидратирани. Тестовете бяха правени вечерта преди мача. Докторът ни споделяше да сме добре хидратирани, тъй че урината ни да е чиста. За първи път, когато отидох до стаята на доктора, взех чашката, отидох до тоалетната и уринирах. Забелязах, че моите съотборници, в това число българите не уринираха, ами сипваха вода от чешмата. Намерих го за нещо необичайно. Със сигурност резултатите им бяха положителни, постоянно бяха добре хидратирани ". " Аз на няколко пъти привлякох вниманието на доктора, тъй като трябваше да бъда по-хидратиран. Помислих си: " Това работи ли? ".

Преди идващия мач отидох до стаята на доктора, направих като българите, сипах вода в чашката и я предадох на доктора. Направих теста и ми сподели: " Много добре, Фабио, хидратиран си, само че идващия път постави топла вода, не студена. Урината е топла, по тази причина незабавно разбра, че бях налял вода от чешмата ". Ешпиньо споделя, че не е имал никакво предпочитание да идва в България. Затова и изискал заплата, каквато не считал, че ще му бъде дадена. Лудогорец обаче приел. След съмнение и диалог със брачната половинка си португалецът въпреки всичко подписал.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР