Интерпол публикува имената и снимките на 8 мъже, издирвани с

...
Интерпол публикува имената и снимките на 8 мъже, издирвани с
Коментари Харесай

Интерпол се включи в битката с домашното насилие, ЕК призова за силно законодателство

Интерпол разгласява имената и фотосите на 8 мъже, търсени с алена бюлетина за закононарушения, в това число убийства и полови похищения над дами.
Кои са те и защо се търсят можете да разберете ТУК.
Международната полицейска организация приканва жителите за сведения и помощ в деня, разгласен от Организация на обединените нации за битка с домашното принуждение.
То е разказано от Организация на обединените нации като едно от " най-широко публикуваните и опустошителни нарушавания на правата на индивида в света “. Всяка трета жена е била подложена на принуждение, съгласно организацията, написа Euronews.
" Мащабът на казуса остава фрапантен: една трета от дамите в Европа са били обект на физическо и/или полово принуждение. Почти всички жертви на трафик за полова употреба в границите на Европейски Съюз са дами и девойки. ", акцентират от Европейска комисия.
В разрастващите се страни всяко трето момиче бива омъжвано преди да навърши 18-годишна възраст. Най-малко 200 милиона дами и девойки са били подложени на генитално осакатяване, което към момента се практикува в към 30 страни.

It`s International Day to End Violence against Women.

Whoever needs to hear this today:
We hear you. We see you. We believe you.

You’re safe here.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР