Интерпол е основана през 1923 г. във Виена като Международна

...
Интерпол е основана през 1923 г. във Виена като Международна
Коментари Харесай

Шефът на Интерпол: Нуждаем се от глобален отговор за справяне с „епидемията от транснационална организирана престъпност“

Интерпол е учредена през 1923 година във Виена като Международна комисия на престъпната полиция (ICPC). След Втората международна война организацията е преименувана на Интерпол и приема нова конституция.

Ръководителят на Интерпол в понеделник назова „ транснационалната проведена престъпност “ толкоз тежка зараза, че съставлява „ световна изключителна обстановка за сигурността “.

Генералният секретар Юрген Сток направи мненията преди 100-годишнината на Интерпол във вторник, където той даде обещание да разгласи „ Виенската декларация “ за справяне с казуса.

За битка с възходящите трансгранични закононарушения Сток прикани за „ повече, а не по-малко интернационално съдействие “, акцентирайки към 19-те световни бази данни на Интерпол като насочна точка.

Как се разви ролята на ИНТЕРПОЛ в битката с проведената престъпност?

„ В допълнение към идентифицирането на нарушителите, нашите бази данни могат също по този начин да оказват помощ за идентифицирането на жертвите, особе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР