Интернет звездата Людмил Блек-Котарачето си прави татуировка на лицето с

...
Интернет звездата Людмил Блек-Котарачето си прави татуировка на лицето с
Коментари Харесай

Инфлуенсър си татуира лицето за да го забележи световна звезда


Интернет звездата Людмил Блек-Котарачето си прави татуировка на лицето с името на световноизвестния артист Малума. Татуирах си Малума на челото, с цел да ме забележи.

Много одобрявам този реализатор и проследявам всичко обвързвано с него. Надявам се да ме види и да ме предложения на вечеря “, описа пред „ България Днес “ онлайн сензацията.

Людмил се популяризира, откакто влезе в онлайн версията на „ Биг Брадър “ - „ Къщата на инфлуенсърите “, и провокира възторг измежду съквартиранти и фенове. Провокативният участник още с влизането си в риалити формата разгласи, че е обожател на мощния пол и е подготвен на всичко, с цел да направи възторг. Дори провежда хомосексуална женитба с музиканта Гош. Двамата проведоха фамилно празненство. Идеята пристигна от котарака Людмил, а Георги, без да губи доста време , одобри. С шантавата си хрумка младоженците провокираха същински възторг в къщата и на момента се откриха поп, кумове и шафери за сватбата им. Котарачето се премени във вечерна черна рокля и извървя пътя до олтара с хубав букет. Гош се облече от горе до долу в същия цвят, с цел да е в звук с бъдещата си „ брачна половинка “. Ергенката Алекс Гърдева стана негова майка за няколко часа, а артистът Димитър Марианов влезе в ролята на татко му, като и двамата имаха срещу церемонията и от самото начало се опитваха да я провалят.

„ Никога не съм криел, че одобрявам мъже. Надявам се Малума да ме забележи и да ме предложения на вечеря. Изпълнителят е мой кумир от 4 или 5 години. Ако ме предложения да излезем, ще съм на уговореното място няколко часа преди уречения час. Ако би трябвало и месец ще го очаквам. Дори не знам дали ще мога да му кажа нещо, тъй като в случай че го видя ще припадна от наслада ” показа пред вестника Котарачето. Известният колумбийски реализатор към момента не е обърнал внимание нашенската онлайн сензация, само че това не отчайва Котарачето. Това, което разстройва Люмил, е, че най-вероятно ще му се наложи да изтрие татуса с името на обичания си.

„ Татуировката е 100% същинска, само че ми се постанова скоро да я отстрани, тъй като родителите ми не са съгласни. Всички мои близки и познати към момента са шокирани от спонтанното ми решение. Надявам се на нашите скоро да им размине и да не се постанова да отстраня татуса, тъй като доколкото знам е доста мъчително и има възможност да ми остане белег ”, съобщи Людмил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР