Интернет звездата Биляна Лазарова-Биляниш разказа за проблема с болимията, който

...
Интернет звездата Биляна Лазарова-Биляниш разказа за проблема с болимията, който
Коментари Харесай

Биляниш: Бебето ми помогна да се спася от болимията

Интернет звездата Биляна Лазарова-Биляниш описа за казуса с болимията, който е част от живота й от две години. Певицата съумяла да превъзмогне обстановката, откакто станала майка и изяснила целите в живота си.

Преди дни хубавицата открехна малката врата на вътрешния си свят с прочувствен стаус в обществената мрежа. "Най-накрая събрах храброст да смъква своята маска. За първи път стоя зад вас, с цел да опиша своята история. За всички вас,които страдате, за всички вас, които се борите, които плачете скрито и се криете от околните си. Това съм аз и това е МОЯТА борба. Битката с питателните разстройства. Зад лъскавите рокли и необятните усмивки се укривам аз,човешко създание,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще не преставам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психологично заболяване,което тормози мен и организма ми към този момент толкоз време. Килограмите ми и цялостната ми визия и положение се трансформират ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере. Не спиш,не мислиш за нищо друго и от време на време даже нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите има вяра в себе си и ви идва допълнително. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и бодлив. Пазете сърцата си и не падайте духом ", написа тя в Инстаграм.

В изявление за "Преди обед " по бТВ чаровната дама изясни, че 4-месечния й наследник Христо е изиграл огромна роля в битката с болимията.

on Oct 14, 2020 at 11:53pm PDT

"Хората съдят по фотосите, че съм нахакана, наперена. Казвали са ми, че съм подправена, престорена. Реших, че тази маска не е моята, поставях я, с цел да не откача от известността, която имам. Беше като щит, само че взех решение за миг да се отпусна и да не се вързвам на това, което приказват за мен ", изясни пред водещите тя. Проблемите при нея се задълбочили, защото макар изключителната си емоционалност, натрупвала всичко в себе си и мъчно проронвала сълзи даже и в най-тежките си моменти.

Особено тежка е загубата на по-големия й брат, който страдал от автоимунно заболяване, а с днешна дата се навършват две години от кончината му. "В този интервал изгубих две фигури в моя живот, батко ми и дядо ми. Не демонстрирах какъв брой боли и какъв брой ми е тежко, само че имаше последици. Ако бях осъзнала нямаше да се стигне до тук. Всички разстройства по този метод се характеризират - натрапчиви и нападателни мисли. Вместо да съм признателна,че имам фамилията, което имам, хората които ме обичат, аз от самото начало мислех по какъв начин излеждам и какво мислят другите за мен ", обобщава Биляниш. "Мислиш за храна - ядеш, след това те хваща гузната съвест и искаш да я премахнеш ", споделя още тя за битката си с болимията.

Сега е понижила стресовите обстановки в живота си до най-малко и макар, че е станала майка едвам на 20 е безапелационна, че точно сина й е повода да превъзмогне казуса си. "Появата на бебето задълбочи връзката с моите родители. Натрапчивите мисли избягаха. Любовта лекува, в този момент се усещам себе си! ", обобщава тийн любимката.

"Аз съм доста дейна, в 6 часа към този момент съм на крайник, трениране, лекции, бебето. Макар, че съм разредила уговорките. Преди се усещах отговорна, че не успявах да направя нещо, а в този момент съумявам да разпределя времето си. Аз съм смела жена, тъй като това значи да се хвърлиш в дълбоки води като бебе и шоубизнес ", отсича още Лазарова.

on Jun 4, 2020 at 11:06pm PDT

За бащата на детето й - ММА боецът Ангел Исакиев тя заобикаля да приказва, само че този път наруши мълчанието и удостовери, че са разграничени. "Така ни се случиха нещата, с моят другар. Той доста искаше дете, а и имаше симбиоза и в един миг станахме родители. Той не е обществена персона и не обича това внимание към него. В момента не сме под един покрив, само че заобикалям да давам крайни решения за бъдещето ни. Днес е по този начин, на следващия ден може да е друго, само че работим в посока фамилията ", безапелационна е изпълнителката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР