Интернет сензацията Мис Тигрова си е патентовала името, писа „Уикенд”.

...
Интернет сензацията Мис Тигрова си е патентовала името, писа „Уикенд”.
Коментари Харесай

Мис Тигрова си патентова името

Интернет сензацията Мис Тигрова си е патентовала името, писа „ Уикенд”. Стриптийзьорката е решила да почисти имиджа си и към този момент да не е скандална. Момата с рождено име Мая Салмова е посетила Патентното ведомство и е съумяла да придобие права върху марката „ Мис Тигрова”.

Онлайн звездата е изтрила канала си в Ютюб и е премахнала всички видеа с нея.

Преди година Мая се отхвърли от танците и стриптийза. Брюнетката, която постоянно пуска клипчета с танците си на домашния стълб, разкри, че новото й гадже не й разрешава да се кълчи обществено.

Новината разруши десетки мъжки сърца, а някои даже разочаровани се оплакаха, че им липсва в стриптийз клуба. Днес Салмова се срами от предишното си и желае „ да убие” Мис Тигрова.

„ Вече се отхвърля от прякора си. Иска й се да не е ставала известна и си мисли, че може с магическа пръчка да изтрие всички нелепости, които правеше и да стане примерна стопанка. Да, но няма по какъв начин да се случи толкоз лесно”, разясняват от обкръжението на кръшната брюнетка, която нищо чудно и да е бременна и поради това да желае да скъса със скандалната си популярност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР