Интернет порталът Cars.com от няколко години съставя интересен рейтинг, който

...
Интернет порталът Cars.com от няколко години съставя интересен рейтинг, който
Коментари Харесай

Tesla Model 3 бе обявен за най-американският автомобил

Интернет порталът Cars.com от няколко години сформира забавен рейтинг, който дефинира кой е най американският автомобил. На върха на тази ранглиста се изкачва транспортното средство, в което се употребяват най-много технологии и елементи, създадени в Съединени американски щати . Тази година водач в този рейтинг е електрическият автомобил. Това е първият път, когато автомобилната компания на Илън Мъск оглавява този лист, като в това време това е и първият път, когато преди всичко излиза електрически автомобил.

На второ място е класиран именитият състезателен автомобил Ford Mustang, а третата позиция е за електрическия кросоувър Tesla Model Y. Челната петорка на тази ранглиста е допълнена от Jeep Cherokee и Chevrolet Corvette. На шесто и седмо място са колите на Honda, а на девето място се намира Toyota Tundra.

Когато става дума не за коли, а за компании, които употребяват най-вече създадени в Съединени американски щати съставни елементи, употребяват най-вече американски технологии и американска работна мощ, неоспорим водач е General Motors. От 90-те автомобила, които са включени в този рейтинг, 19 са създадени от GM. При фирмите на второ и трето място са японските Honda и Toyota, а четвъртата позиция е заета от Ford.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР