Интернет платформата за услуги VsichkiUslugi.bg вече предлага услугите си през ...

Интернет платформата за услуги VsichkiUslugi.bg вече предлага услугите си през

VsichkiUslugi.bg стана партньор за ремонти и монтажни услуги на веригата магазини Mr. Bricolage

Интернет платформата за услуги VsichkiUslugi.bg към този момент предлага услугите си през Mr. Bricolage. Така всеки, който закупи артикули и материали от магазините на веригата, ще може да откри благонадежден реализатор на ремонт или монтаж посредством уеб страницата. Поръчките за артикули могат да се осъществят в цяла България, без значение от местоположението на клиента.

Идеята е да се даде изцяло решение на клиента, който да получи както стремежи артикул, по този начин и осъществяването на нужната услуга. Всичко става на едно място в магазина, по този начин че да се спести време.

Обединените услуги стават по два метода - онлайн и офлайн. Единият вид е посредством киоските на входа, където може да се поръча услуга. Друг вид е на щанд на VsichkiUslugi.bg, каквито към този момент има в столичните обекти в Люлин и Младост 1. Планира се скорошно разкриване на щандове и в други градове.

Ако пък клиентът към този момент е закупил продуктите или желае да получи предварителна консултация и оглед, може да направи поръчка за занаятчия напряко на интернет страницата на платформата. Предложените реализатори са тествани посредством рейтингова система от осъществяванията им на предходни поръчки.

Целта на VsichkiUslugi.bg е да спести време за търсене на верния реализатор на ремонт или монтаж в дадената локация, като в същото време остави клиентите сами да си изберат мечтаните артикули. Партньорството сред платформата и Mr. Bricolage ще се развива, по този начин че да обезпечи на клиента покупка на продукта и услугата по бърз, елементарен и комфортен метод.

Източник: money.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg