Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти

...
Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти
Коментари Харесай

Кой ще е новият Джеймс Бонд?

Интернет още веднъж е превъзбуден от това кой ще се превъплъти в ролята на 007.

Онлайн се появиха спекулации, че английският артист Арън Тейлър-Джонсън е получил публично предложение да се превъплъти в Джеймс Бонд.

Новината идва от английския таблоид " Сън ", само че бързо беше препубликувана от други медии, предава бТВ. От Би Би Си са потърсили Джонсън за коментар, само че към този миг без триумф.

В продължение на 16 години в ролята на Джеймс Бонд беше Даниел Крейг, като той напусна франчайза през 2021 година

Следващият филм за сътрудник 007 ще бъде 26-ият в поредицата.

В скорошно изявление Арън Тейлър-Джонсън разяснява, че е необикновено и благо феновете да си го показват в паметната роля. " Приемам това за сериозен комплимент ", сподели тогваа той.

Зад себе си Тейлър-Джонсън има редица известни функции. В биографичен филм от 2009 година изиграва Джон Ленън, играе и в трилъра Nocturnal Animals, за който печели " Златен глобус ", сантименталната драма Ана Каренина, " Годзила " и " Тенет'.

Кои са другите спрягани имена?

През последните три години спекулациите за кой ще бъде идващия Джеймс Бонд вълнуват извънредно доста английската аудитория. Кой ще последва стъпките на Даниел Крейг е извънредно мъчно, защото той е апетитен за един от най-успешните в ролята.

" Нов Бонд не е единствено тяло с костюм на аления килим и ръка с часовник " , разяснява създателят на мемоара " Да хващат патроните: Мемоари на един Бонд почитател " Марк О’Конъл. " Новият Джеймс Бонд би трябвало да е същинска кино звезда, да бъде дипломат на поредицата, да бъде медиен посланик, да бъде наследник на английската просвета и лице на мултимилиардна еко система от артикули ", добавя още той.

Един от водещите любимци за ролята остава британецът Хенри Кавил прочут най-много за функциите на Супермен и Уичър. През 2020 година сподели в изявление, че на драго сърце би изиграл Джеймс Бонд.

Други артисти като Том Харди, Идрис Елба и Крис Еванс също са споменавани като участници в конкуренцията.

Наскоро някогашният Джеймс Бонд – артистът Пиърс Броснан съобщи в изявление, че носителят на " Оскар " Килиън Мърфи " може да изиграе необикновен 007 ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР