Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти

...
Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти
Коментари Харесай

Това ли е новият Джеймс Бонд?

Интернет още веднъж е превъзбуден от това кой ще се превъплъти в ролята на 007. Онлайн се появиха спекулации, че английският артист Арън Тейлър-Джонсън е получил публично предложение да се превъплъти в Джеймс Бонд.

Новината идва от английския таблоид „ Сън “, само че бързо беше препубликувана от други медии. От Би Би Си са потърсили Джонсън за коментар, само че към този миг без триумф.

Той е работил в Полша при започване на 60-те години като помощник на военния аташе във Варшава

В продължение на 16 години в ролята на Джеймс Бонд беше Даниел Крейг, като той напусна франчайза през 2021 година

Следващият филм за сътрудник 007 ще бъде 26-ият в поредицата.

Снимка: Getty Images

В скорошно изявление Арън Тейлър-Джонсън разяснява, че е необикновено и благо феновете да си го показват в паметната роля. „ Приемам това за сериозен комплимент “, сподели тогваа той.

Зад себе си Тейлър-Джонсън има редица известни функции. В биографичен филм от 2009 година изиграва Джон Ленън, играе и в трилъра Nocturnal Animals, за който печели „ Златен глобус “, сантименталната драма Ана Каренина, „ Годзила “ и „ Тенет “.

Кои са другите спрягани имена?

През последните три години спекулациите за кой ще бъде идващия Джеймс Бонд вълнуват извънредно доста английската аудитория. Кой ще последва стъпките на Даниел Крейг е извънредно мъчно, защото той е апетитен за един от най-успешните в ролята.

„ Нов Бонд не е единствено тяло с костюм на аления килим и ръка с часовник “, разяснява създателят на мемоара „ Да хващат патроните: Мемоари на един Бонд почитател “ Марк О’Конъл. „ Новият Джеймс Бонд би трябвало да е същинска кино звезда, да бъде дипломат на поредицата, да бъде медиен посланик, да бъде наследник на английската просвета и лице на мултимилиардна еко система от артикули “, добавя още той.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Един от водещите любимци за ролята остава британецът Хенри Кавил прочут най-много за функциите на Супермен и Уичър. През 2020 година сподели в изявление, че на драго сърце би изиграл Джеймс Бонд.

Други артисти като Том Харди, Идрис Елба и Крис Еванс също са споменавани като участници в конкуренцията.

Снимка: Getty Images

Наскоро някогашният Джеймс Бонд – артистът Пиърс Броснан съобщи в изявление, че носителят на „ Оскар “ Килиън Мърфи „ може да изиграе необикновен 007 “.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР