Интернет магазинът Tomtop отново е при нас и предлага няколко

...
Интернет магазинът Tomtop отново е при нас и предлага няколко
Коментари Харесай

Tomtop предлага нови електронни устройства при много атрактивни цени

Интернет магазинът Tomtop още веднъж е при нас и предлага няколко нови забавни устройства при доста преференциални цени.
XIAOMI QICYCLE TDR01Z


XIAOMI QICYCLE TDR01Z е сгъваем електрически велосипед с рама от лека и доста здрава алуминиева сплав. Използва се безчетков електродвигател с мощ 250 W. Максималната скорост е 20 километра в час, а пробегът – 45 километра. Предназначен е за консуматори с тегло до 100 кг.
Електрическият велосипед XIAOMI QICYCLE TDR01Z може да бъде закупен оттукЕлектронен ваучър за прилагане на отстъпка: WDEBКрайна цена: 732,05 евро Складът се намира в ГерманияXIAOMI M365


Сгъваемият електрически скутер XIAOMI M365 е изработен от лека и здрава авиационна сплав и е предопределен за консуматори с тегло до 100 кг. Налични са двойна E-ABS спирачна система с рекуперация на силата, круиз надзор и BMS система. Максималната скорост е 20 км/ч, а пробегът – 30 километра.
Скутерът XIAOMI M365 може да бъде закупен оттукЦена: 440,99 евро Складът се намира в ГерманияOriginal Samsung 3.5mm AKG Earphone


Малки, леки и комфортни жични слушалки тапи с първокласен тон. Дизайнът е доста подобаващ за Samsung S8 и други най-различни мобилни устройства.
Слушалките Original Samsung могат да бъдат закупени оттукЦена: 6,17 евро MJX Bugs


MJX Bugs е дрон с мощ 5 W и поддръжката на най-новите 5G безжични мрежи. Захранването се реализира благодарение на три акумулатори, обвахтът на отдалеченото е 300 метра. Включва 1080P 5G WIFI камера, има вграден жироскоп за стабилизация на изображението. Скоростта на полета доближава 60 км/ч, времето на полет е към 15 минути.
Дронът MJX Bugs може да бъде закупен оттукЦена: 150,82 евро (три батерии)Anet A8 High Precision


Anet A8 High Precision e първокачествен 3D принтер с 10 мм консуматив. Разполага с LCD екран с 5 бутона, поддържат се SD карти памет и офлайн щемпел. Соплото е усъвършенствано за равномерен и равен тримерен щемпел. Възможно е разпечатването на обекти с габаритни размери до 51 х 45 х 20 сантиметра
3D принтерът Anet A8 High Precision може да бъде закупен оттукЦена: 123,47 евро

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР