Интернет концерти започнаха да изнасят певиците на Пайнер. Изпълнителките са

...
Интернет концерти започнаха да изнасят певиците на Пайнер. Изпълнителките са
Коментари Харесай

Фолк певиците с онлайн концерти заради коронавируса

Интернет концерти започнаха да изнасят певиците на „ Пайнер ”. Изпълнителките са в отпуск до второ разпореждане, а никой не знае какво ще се случи в идващите месеци, научи HotArena.

По тази причина звездите са принудени да си провеждат концерти вкъщи, само че това се оказа положително решение. Голяма част от тях се радват на голям триумф по този метод.

Крак повлече Камелия, която преди дни означи 20-годишен празник на сцената с най-големите си шлагери. Изпълнителката се похвали с рекордните 963 000 преглеждания.

Вдъхновена от нея, Емануела евентуално ще е идната огромна звезда, която ще хване микрофона в интернет, с цел да забавлява почитателите си.

С къси музикални изяви във Facebook се изявява и Даниела Пирянкова. Младата изпълнителка залага повече на песни на Преслава и Анелия, защото към момента има дребен репертоар, само че гледаемостта към тийнейджърката в действителност впечатлява, написа " България през днешния ден ".

То макар че певиците са наложително спрени от участия, огромна част от тях не скучаят. Повечето се изявяват като диджейки в малкия екран на Пайнер и пускат части по фирмената телевизия.

Началото бе сложено от Джена, по-късно се включиха Емануела и Преслава с обичани песни на свои колежки. Хит станаха и живите видеа от нощните клубове, в които танцуват единствено диджеите и една-две танцьорки. А почитателите се забавляват пред телефона или компютъра си.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР