Интернет и традиционните медии да бъдат основните платформи за предизборна

...
Интернет и традиционните медии да бъдат основните платформи за предизборна
Коментари Харесай

Експерти при Радев: Основните платформи за предизборна агитация да са онлайн

Интернет и обичайните медии да бъдат главните платформи за предизборна пропаганда. Това предложиха здравни специалисти на срещата с президента Радев.
Те бяха поканени от него на съвещания за провеждането на безвредни парламентарни избори в изискванията на пандемия, съобщи БНР.
 Отхвърлиха предлагането на Движение за права и свободи за пропаганда на непознат език Отхвърлиха предлагането на Движение за права и свободи за пропаганда на непознат език
Депутатите отхвърлиха предлагането на Движение за права и свободи за пропаганда по време на акция на непознат език и обезпечаването на превод. „ За “ т...
Според проф. доктор Радка Аргирова по-точни прогнози за развиването на пандемията у нас ще могат да се създадат сред 25 и 30 януари. По думите й за хората под карантина, изолираност и в болница, които евентуално ще гласоподават с преносими урни, би трябвало особено внимание: " В никакъв случай не трябва да се позволява там. Предварително да се знае кои ще са тези лица, да бъдат подготвени, да бъдат имунизирани ".
Аргирова добави, че хората, които ще обслужват преносимите урни, би трябвало да бъдат прецизно осведомени по какъв начин да се държат, а това поддържа и доктор Александър Симидчиев: " Хората, които ще бъдат ангажирани в този непосреден развой, ще бъдат не по-малко рискови от хората, които са на първа линия от здравна позиция ".
Експертите са безапелационни, че в предизборната акция политическите партии би трябвало да се откажат от огромните събирания и, обществените мрежи и обичайните медии.
По-рано на среща със здравния министър, основния здравен контрольор и ръководителя на Ваксинационния щаб президентът Радев изиска преди да дефинира дата за изборите, да му бъде показан протоколът, който ще се следва при гласоподаване в изискванията на пандемия.
 Българска социалистическа партия инициира диалози с извънпарламентарни партии за гарантиране честността на изборите Българска социалистическа партия инициира диалози с извънпарламентарни партии за гарантиране честността на изборите
Българска социалистическа партия ще предложения извънпарламентарни партии на диалог за гарантиране на честността на изборите. Това решение бе взето през днешния ден от Изпълнителн...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР