Интернет е едно от изобретенията в човешката история, които променят

...
Интернет е едно от изобретенията в човешката история, които променят
Коментари Харесай

Интернет полудя по тази говореща котка (Видео)

Интернет е едно от изобретенията в човешката история, които трансформират напълно живота ни. Не единствено, че ни дава опция доста по-бързо и елементарно да намираме нужната ни информация, само че и дава опция да се свързваме бързо с близки и другари, а и непознати, без значение от местоположението им. Не единствено това, само че и можем да споделяме, в разнообразни платформи, неща, които намираме за занимателни или неповторими. Днес ви представяме едно видео с говореща котка, което бързо се трансформира във възторг в мрежата.

Милиони консуматори са удивени от котка в Съединени американски щати, поздравяваща притежателя си с емфатичен южняшки акцент, заяви „ Фокс Нюз ”, предават от blitz.bg. Видеоклип на оранжевата котка Гамбино стана шлагер в Интернет тази седмица, достигайки милиони гледания по целия свят. Коментаторите и феновете откриха неповторимия глас на котката за необичайно различим с отличителния си южняшки акцент. Гамбино е световна сензация в обществените медии заради странното му мяукане, за която респондентите настояват, че припомня на някой, който споделя: „ Ами, здравей! “, с акцент, характерен за южните американски щати.

Видеото, гледано в единствено в Instagram повече от 400 000 пъти, демонстрира по какъв начин Гамбино бързо се притичва около черно-бяла котка на име Том, преди да изчезне зад хладилника. След това притежателят на котката го следва и е посрещнат от странния привет на домашния си любим. Според „ Фокс Нюз ” видеоклипът е към този момент има съвсем 1,3 милиона гледания в интернет, в това число в Twitter и Фейсбук. Много от потребителите настояват, че разпознават отговора като ясно „ южняшко “ „ Здрасти ”. Гамбино към този момент има личен уебсайт в отговор на известността си.

Котка, наричана също домашна котка, е подвид на дивата котка, бозайник от семейство Котки. Котките живеят наоколо до хората от преди най-малко 3500 години (въпреки че не са напълно опитомени като кучетата). В Древен Египет котките са били употребявани за пазачи на складираното зърно от мишки и други гризачи, като наказването за убита котка в Древен Египет е било гибел. В наше време котките са едни от най-разпространените домашни любимци. Малък % от тях (около 1%) са чистокръвни (с записано родословие); останалите 99% са кръстоски сред разнообразни породи.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР