„Интернешънъл Асет банк“, през която бяха откраднати над 60 млн.

...
„Интернешънъл Асет банк“, през която бяха откраднати над 60 млн.
Коментари Харесай

„Банката на Маджо“ я създаде БСП по времето на Виденов, тогава Бойко Борисов беше шофьор на боса

„ Интернешънъл Асет банк “, през която бяха откраднати над 60 млн. лв. за автомагистрала „ Хемус “, май ще се окаже касичка на Българска социалистическа партия, съощи Narod.bg.
Според дисидента Петър Бояджиев тезорът е роден в софийската организация на алените по времето на Жан Виденов, а Младен Михалев е употребен единствено за лице.
По това време персонален водач на боса Маджо е…Бойко Борисов, който след това ще яхне България и 12 години ще цялостни чекмеджета и офшорки на гърба на народа.
Вижте забавния пост на Петър Бояджиев:
Ще кажа нещо което, тези, които го знаят, нямат интерес да го кажат. Чувате общественото говорене „ банката на Маджо “. Да, банка има, само че дали е на Маджо? Маджо е употребен за бранд, а притежателите и ръководещите тази банка са напълно разнообразни.
Аз бих я нарекъл „ банката на Комсомола “. Маджо и през днешния ден си седи в златната клетка и прекарва половината от времето си обладан от това дето му думаме бял прахуляк.
Виденов и Румен Гечев по времето на „ социалистичесия напредък “
Началото на основаването на тази банка беше сложено в офиса на софийската организация на Българска социалистическа партия по времето на държавното управление на Жан Виденов.
По това време Румен Гечев стана притежател на една къща на стойност към 200 000 $, което за тогава беше много сериозна сума.
И тази къща му я подари една бедна групичка, която наричахме СИК.
От друга страна Бойко Борисов беше по едно време водач на Маджо. И в този момент, който желае да знае, ще види там първо връзката на Нинова с Борисов и мястото на Румен Гечев в тази схемичка, която ѝ дърпа конците на благата ни Нинова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР