Интерконекторът Гърция-България категорично ще бъде пуснат преди 1 октомври. Това

...
Интерконекторът Гърция-България категорично ще бъде пуснат преди 1 октомври. Това
Коментари Харесай

Регионалният министър: Интерконекторът Гърция-България ще бъде пуснат преди 1 октомври

Интерконекторът Гърция-България изрично ще бъде пуснат преди 1 октомври. Това увери районният министър арх. Иван Шишков. Днес той  инспектира строителството. Пред публицисти арх. Шишков регистрира прогрес за последните 2 седмици, споделя Нова тв в репортаж.

В диспечерския център до с. Стамоболийски има незавършени неща в двете акумулаторни, изясни районният министър. Строителят е поел уговорката да ги довърши до вторник до края на деня.

" Другият проблем е с структурата по отношение на пожарните условия. Там се работи. Ангажиментът е до края на другата седмица да бъде приключен ”, сподели Шишков.  По думите му остават и да се поставят няколко шахти, което би трябвало да бъде довършено до края на другата седмица. Започнало е асфалтирането на пътя, министър Шишков се надява и това да бъде свършено до края на другата седмица.

" Има най-малък теч в пожарния контейнер, в другия обект във Стара Загора. Обещали са там да го оправят до вторник ”, сподели Шишков.

Той се надява до вторник да бъдат импортирани документите, които той би трябвало да утвърди и да се подписва акт 15. След което да мине държавно приемателна комисия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР