Интериорът на един дом може да разкаже толкова много за

...
Интериорът на един дом може да разкаже толкова много за
Коментари Харесай

5 неща в дома, които ясно разкриват вкуса на собственика

Интериорът на един дом може да опише толкоз доста за неговия притежател. Ключът към положителния усет са добре подбраните мебели, вярната композиция от интериорни детайли, спазването на разпоредбите на избран жанр на дизайн. Няколко неща могат да оказват помощ за основаването на удобна конюнктура вкъщи и вярно обръщение към околния свят, написа actualno.com.

1. Ретро предмети с история

Не всеки е податлив да харчи пари за антики, в случай че не схваща тяхната историческа стойност. По-разумно е да добавите към интериора неща, които имат фамилна стойност. Нека са малко, само че ще бъдат обичани и със лична история, споделят водещи интериорни дизайнери.

2. Картини на млади художници

Човек с добър усет, като предписание, няма да си окачи репродукции на известни картини, ярки стикери и репликирани плакати по стените. Най-добрият метод да покажете усет на равнище е да купите същинска картина от надарен, въпреки и неизвестен млад художник. Можете да намерите такива творби в интернет уеб страниците и художествените галерии, които провеждат тематични краткотрайни изложения.

3. Качествен текстил

Текстилът най-добре отразява усета на притежателя на жилището. Завеси, килими, кувертюри, декоративни възглавници постоянно основават акценти в интериора. Добре е стилът и цветовите комбинации да са подбрани рационално и декорът да се впише хармонично в околната среда.

4. Естествени цветя

Букетът е отличен знак за статус и усет. Свежите цветя притеглят погледа, оживяват пространството и се трансформират във образен център на стаята. Изкуствените композиции, даже и висококачествените, в никакъв случай няма да заменят същинските, а евтините букети от всеобщия пазар могат да скапват цялото усещане за дома.

5. Естествени материали

Ако не е допустимо да се употребяват благородни дървета или натурален камък, задоволително е притежателите на дома да се откажат от декоративни пластмасови панели, опънати PVC тавани, евтини пердета за душ. Вместо хромирани столове с тапицерия от изкуствена кожа и маса от ПДЧ, по-добре е да възстановите руските дървени мебели или да изберете продукти от на ниска цена бор. Едно неуместно или старомодно нещо може да съсипе даже най-внимателно подбрания и спретнат интериор.

Ако не сте сигурни, че някое ваше решение ще наподобява добре на общия декор на всичко в дома, направете професионална консултация с интериорен дизайнер. Той най-точно ще дефинира къде и изобщо има ли място вашата концепция във вашия дом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР