Интерфейсът на Launcher iOS 16 за Android прилича удивително на

...
Коментари Харесай

Софтуер превръща Android смартфон в iPhone с iOS 16


Интерфейсът на Launcher iOS 16 за Android наподобява изумително на истинската епълска Оценка за съвместимост
(снимка: Launcher iOS 16)

Всеки актуален смарт телефон, основан на Android, може да се трансформира елементарно в iPhone за няколко минути, въпреки и единствено на софтуерно равнище. Независимо от това опитът е забавен и заслужава внимание.

В формалния азбучник за Android приложения Гугъл Play е разполагаем – обвивка в стила на iOS 16. Към момента тя е изтеглена над 50 милиона пъти, като ползата явно е подбуден от обстоятелството, че този лаунчер има всички съществени характерности в дизайна на към момента неиздадената iOS 16, отбелязва MacRumors.

Apple разгласи новата си мобилна операционна система през юни 2022 година, като пусна обществена бета версия. Стабилната версия на iOS 16 се чака да излезе тази есен, най-вероятно през септември.

Но не щеш ли преди този момент се появи решение, което разрешава експериментиране на iOS 16 и на Android устройства. Launcher iOS 16 е налично за евакуиране изцяло гратис и най-малко в описанието няма информация за платени функционалности. Но въпреки това, лаунчерът ще демонстрира реклами на потребителите.

Нивото на подобие с същинската iOS е смайващо високо. Launcher iOS пресъздава всички съществени функционалности на истинската iOS на екрана на смарт телефон с Android, в това число класическия начален екран, докинг лентата, режима на разлюляване, менюто Force Touch в приложенията и др. 

Приложението Launcher iOS 16 е налично изцяло гратис от Гугъл Play
(екранна фотография: Launcher iOS 16)

Има даже джаджи, осъществени по същия метод както в пълноценната iOS. Тук би трябвало да се означи, че самите джаджи се появиха в Android още при започване на предишното десетилетие. Apple обаче забави консолидираното на тяхната поддръжка до началото на това десетилетие.

За в допълнение потапяне в света на iOS, Launcher iOS 16 заменя иконите на всички общоприети приложения с тези, употребявани в iPhone. Това са иконите за бележки, камера, известия и други Дори магазинът на Гугъл Play е получил икона на App Store, а Chrome – на Apple Safari. Самите приложения също трансформират външния си тип. Например „ Времето ” наподобява едно към едно като на екрана на iPhone.

Превръщайки Android в iOS, Launcher iOS 16 не деактивира общоприети функционалности от интерфейса на Android, които не са налични във фърмуера на Apple. Така да вземем за пример, потребителят може да персонализира анимации за преход сред разнообразни работни плотове или да преименува приложения с няколко кликвания на екрана.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР