Интересното е, че има доста ценности и очевидно липсва нещо

...
Интересното е, че има доста ценности и очевидно липсва нещо
Коментари Харесай

Нова следа в убийството на Къро, килърите взели от касите важни документи

Интересното е, че има много полезности и явно липсва нещо друго, сподели Иван Демерджиев 

Красимир Каменов-Къро евентуално е бил погубен поради значими документи. Това загатна някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев.

„ Освен убийството на четирите индивида в къщата на Къро има и други дейности, осъществени там, които насочват към по-интересни следи. Когато се прицелиш в избрани места в една къща, откакто си умъртвил четири индивида, си реши да извършиш още нещо там, поемайки риска... “, сподели той в „ Тази заран “ по бТВ.

„ Още нещо значи да се извадят едни каси и да се изпразни тяхното наличие “, посочи Демерджиев, откакто водещата се опита да изкопчи повече информация, затрупвайки го с въпроси. 

„ Интересното е, че има много полезности. Очевидно липсва нещо друго “, добави той.

Какво друго, попита го водещата, а той не й отговори. Не мога да приказвам с повече елементи, отсече някогашният министър. 

„ Води се следствие в ЮАР. Ние изпратихме наш представител – чиновник на Главна дирекция „ Национална полиция “ от отдел „ Убийства “. Ще дойдат и техни представители в България “, добави той. 

„ Очаквам органите по следствието в ЮАР, а и в България да отговорят за какво тези хора, които са умъртвили четири индивида, са си разрешили в тази къща да извършат и други дейности? Вече има оперативна информация и чакам тя да доближи до жителите. Ако не стане това, още веднъж ще се забележим и ще приказваме “, даде обещание Демерджиев. 

Трябва да се ревизира дали хора в България имат пръст в това ликвидиране, акцентира той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР