Интересното днес е, че индикаторът за смяна на тренда за

...
Интересното днес е, че индикаторът за смяна на тренда за
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Новият пик у нас иде до дни

Интересното през днешния ден е, че знакът за промяна на тренда за страната е навръх сериозната стойност. Което ще рече, че ограниченията идват тъкмо когато дифузното разпространяване стартира да става проебладаващо. Добър късмет има да се потисне, в случай че се съблюдават. Не сте не запомнили, че писах нещо за второстепенен пик, нали по този начин, предизвести проф. Николай Витанов и даде къса информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 03 септември 2021 година

И напомни: Вече писах, че в идващите 10 дни няма да мога да ви отпущам тази информация, защото имам друга работа, на която давам приоритет.

Ето цялата обява с персоналния му профил:

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 03 септември 2021 година

Най-напред, наложителната стратегия (извинявайте, би трябвало да го пиша това, с цел да няма след това хък-мък).

1. Нямам различен профил с изключение на този. Пазете се от мои подправени профили, направени за да се ръсят нелепости сякаш от мое име.
2. Ако си злобар, псуващ като каруцар и ревеш и виеш, когато на нежната ти ранима душа и бъде отговорено уместно, не чети тази информация. Нямаш работа тук. Живей си живота другаде.
3. Ако не си злобар, само че не желаеш до съзнанието ти да доближава информация за това какво става с пандемията, не чети тази информация. Нямаш работа тук. Живей си живота другаде.
4. Тази информация е за хората, които желаят да знаят какво чакам, че ще се случи с пандeмията в околните дни. Ако смятате, че това ви плаши, не го четете. Просто не го четете.

Сега всъщност. Вече писах, че в идващите 10 дни няма да мога да ви отпущам тази информация, защото имам друга работа, на която давам приоритет. С това теорийките за Витанов, дето умирал да го дават по малкия екран, отиват в тоалетната. Някои други умират да ги дават по малкия екран и като не ги дават, реват и вият от гняв против Витанов.

Ето ви в този момент прозорец - Витанов напълно няма да се обажда, действайте. Направил съм и кастинг за мой заместител. Кастингът тече от 1 август до 30 септември. Спрял съм да върша дълготрайни прогнози, с цел да могат участващите в кастинга злобари да се изявят. Никой не се явява. Ами тогава, на 1 октомври ще напиша нещо и ще спра да се занимавам с злобарите.

Аз ги пропагандирам да вземат участие, те не вземат участие. Аз ги пропагандирам, те не вземат участие. Между другото, има сигурен метод за облага от тотото, обаче го знаят единствено положителните математици и несъмнено, не го споделят на Мунчо и Дунчо. Мунчо и Дунчо непрекъснато желаят някой да им каже числата от тотото. И Андрешко - и той по този начин.

Сега картите. Обещах ви, че през днешния ден ще има карти с малко по-дългосрочна прогноза. Най-напред картата на риска според проекта на Министерството на здравеопазването. Виждате, че упованията са маршът на аления цвят да спре. Тоест, ограниченията бавно да почнат да дават резултат в идващите 10 дни и да почнем да доближаваме пикови стойности за вълната. Както се и очакваше от вас за втората седмица на септември. А очаквахте това, тъй като четете тези сводки.

Картата на риска също няма да се промени доста. Същото и с картата за прогнозната 14-дневна заболеваемост. Ще си седи алена през идната седмица.

С две думи - що се отнася до записаните случаи на хора със признаци, там се чака постигане на пикови стойности.
Базовото репродуктивно число през днешния ден е 1.260. Не е малко това. Броя на дейните случаи се чака да пораства и през идната седмица. Няма да е леко ситуацията и в лечебните заведения и в интензивните отделения.

Знаете че там избива обстоятелството, че много хора със признаци не се записват и стигат до болница в нелеко положение, тъй като не търсят здравна помощ в точния момент.
Интересното през днешния ден е, че знакът за промяна на тренда за страната е навръх сериозната стойност. Което ще рече, че ограниченията идват тъкмо когато дифузното разпространяване стартира да става проебладаващо. Добър късмет има да се потисне, в случай че се съблюдават.

Не сте не запомнили, че писах нещо за второстепенен пик, нали по този начин. Е, като се прибера, ще има още информация за това. Най-важният въпрос - може ли да се предотврати. Отговор - може.

Обаче, българинът доста обича да си основава проблеми самичък, така, че прогноза за това няма да върша. Пък дано и участниците в кастинга да се проявят. Хайде юнаци, аз ще си експортирам пленарния отчет по моя способ за решение на нелинейни частни диференциални уравнение и ще ви надзиравам по какъв начин запълвате празнината, когато ме няма. Давайте - туй прогнози, туй разбори, туй изявленията - всичко е за вас. Те в този момент в случай че не блеснете, по кое време ще е. Желая триумф. Победителят продължава да прави разбори и прогнози, аз се прибирам в кабинета си и започвам да пиша публикациите и книгите.

Желая здраве и триумфи на всички и дано вирусът да ви заобикаля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР