Интересно в случая е, че точно преди заминаването на Брендо,

...
Интересно в случая е, че точно преди заминаването на Брендо,
Коментари Харесай

Въпреки Смъртната Присъда Брендо Е Все Още На Свобода! Вижте В Какви Бизнеси Налива Милионите!

Интересно в тази ситуация е, че тъкмо преди заминаването на Брендо, компаниите му ненадейно са прибрали сумите, които им дължат трети лица. В резултат от това в тях са постъпили средства в размер на 1 милион лева Сумата е била трансферирана в офшорна компания, от която мафиотът може умерено да изтегли парите си и да ги харчи на мира в чужбина.

Междувременно стана ясно, че той влиза в енергойния бранш. В началото на годината се заприказва, че Брендо е придобил собствеността върху хотел „ Рила “ в столицата. Сделката е била изповядана на цената от 10 милиона лева

Официалните документи сочат, че новият притежател на хотела е сдружението „ Пропърти груп България “. Зад него стои 41-годишният Деян Лазаров, който е родом от Ямбол. Отдавна той е свързван с Брендо и се приказва, че е дясната му ръка.

Няколко от дъщерните компании на въпросното сдружение към този момент са придобили собствеността върху „ Козарево енерджи “. Обект на неговата активност е построяването на слънчева електроцентрала върху някогашни военни поделения в ямболското село Козарево, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР