Интересно признание на Кристиано Роналдо извадиха медиите в Испания преди

...
Интересно признание на Кристиано Роналдо извадиха медиите в Испания преди
Коментари Харесай

Кристиано с интересно разкритие за себе си

Интересно самопризнание на Кристиано Роналдо извадиха медиите в Испания преди старта на Реал Мадрид в Шампионската лига. Тази вечер мадридският исполин стартира отбраната на трофея с домакинство на кипърския АПОЕЛ Никозия, като за гостите като титуляр се чака да стартира някогашният български национал Живко Миланов.

Вестник " AS " се добра до видеозапис от чуването на Роналдо пред съда по обвиняване в укриване на налози в размер на 14,7 милиона евро. Пред съдията португалската суперзвезда признава, че не е интелигентен и е оставил на други хора да движат финансовите му каузи.

" Заобиколен съм от умни хора, които движат делата ми ", декларира Роналдо. " На тези хора заплащам, с цел да правят нещата вярно, тъй като аз не съм интелигентен. В учебно заведение изкарах единствено до шести клас. Единственото, от което разбирам, е да играя футбол. Ако би трябвало да платя повече на Испания, ще го направя, с цел да нямам проблеми. Когато отида на някое място, постоянно, но постоянно заплащам всичко, което е нужно. Правя нещата по верния метод и ще не преставам да действам по този начин - в Испания, в Англия, в Италия. Винаги върша това, което законът ми разпорежда ", добавя носителят на " Златната топка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР