Интересно ми е как ще намери 12 предатели в ИТН,

...
Интересно ми е как ще намери 12 предатели в ИТН,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Интересно ми е как ще намери 12 предатели в ИТН

" Интересно ми е по какъв начин ще откри 12 предатели в Има Такъв Народ ", съобщи Тошко Йорданов след напускането на Има Такъв Народ от обединението. По-рано през днешния ден Петков съобщи, че се нуждае от 12 депутатски гласа.

„ Проблем е говоренето по този метод. Народно събрание одобри за 3,6 милиарда под натиска на Политическа партия. И да имаш наглостта да приказваш, че тези пари ще се желаят, той и да желае не може да даде половин стотинка. Тези пари са от предходни неща, те не са от този бюджет “, разяснява от своя страна Тошко Йорданов.

„ Ако ще упрекват Караджов за неща, които не зависят от него, а са го обвинили за корупция… под чие управление са ДАНС и Министерство на вътрешните работи? Арестуваха Борисов и направиха всички за смях. Ето това направиха. Когато се пипа закон за КПКОНПИ е разумно да спорят адвокати. Цялата коалиция умря. Излезе мракобесното предложение на Асен Василев. Това им е визията за правдивост. Казахме им, че правят национално изменничество за Северна Македония. Има имейли, в които дипломати разкриват какво им е споделил Кирил Петков. Премиерът и Весела Чернева са говорили да се вдигне ветото без да се съблюдава контракта. Поканете Теодора Генчовска, тя ще ви каже. Тя знае за паметни мемоари на дипломати, че ще се вкара договорът в успореден развой. Петков може по закон да направи това самичък. Той може да махне ветото и да започва процеса “, разяснява още Йорданов.

„ Как може да обвиняваш някой за личното си решение? Асен Василев се оказа слаб финансов министър. Искаш от енергетиката пари, с цел да се разплащаш. Пазарът със зърно полудя. това са некадърни финансови решения. Поканете Каримански, с цел да ви каже какво се прави с бюджета. Ако желаеме да вършим врътки, би трябвало да сме във властта. А ние не сме. Кирил Петков изрече един куп неистини. При тях има хора от младежкото ГЕРБ. Настимир Ананиев не е политическа, нали, само че е минал няколко равнища от горната страна. Присъствах на потресаващи неща на Автомагистрала „ Струма “. Каза, че не би трябвало да минава отсам, тъй като татко му по този начин споделил. Няма да ви кажа Асен Василев какви очи направи. Къде са парите на страната?! За какво бяха изхарчени 9 милиарда лв.?! Кой държи ДАНС, Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи?! Кой? На кой министър жена му е в Министерски съвет. А на Даниел Лорер къде е жена му?! И същите тези викат – ние имаме чувство за корупция! Това е толкоз долно. Стои тук Петков и подкупва депутати. В Министерски съвет има министри на ГЕРБ. Калина Константинова къде е била? Те толкоз са се овъртолили с ГЕРБ. Това е Татяна Дончева в панталон, апелирам ви се “, добави той.

Регионалният министър Гроздан Караджов съобщи, че министър председателят Кирил Петков е изрекъл през днешния ден неистини по негов адрес.

„ По-жалка картина от това да се опитваш да спасиш оцеляването на кабинета си като по този метод хвърляш обиди, клюки и същински неистини за всяко едно от нещата по адрес на вицепремиер от личния си кабинет. Това беше картината на положението на нещата в обединението. Този човек през днешния ден беше самата жалка картина на това, което се случва в обединението “, съобщи Караджов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР