Интересно ми е дали г-н Борисов и г-н Сакскобургготски, бидейки

...
Интересно ми е дали г-н Борисов и г-н Сакскобургготски, бидейки
Коментари Харесай

Само Преди 2 Мин Корнелия Нинова Хвърли Ядрената Бомба, Дръжте Се: Бойко Борисов Е Сключил Сделка Със Самия

„ Интересно ми е дали господин Борисов и господин Сакскобургготски, бидейки дружно в Саудитска Арабия, са си говорили за проверката на приватизацията на БТК, да вземем за пример, която е направена по времето на Национална движение „Симеон Втори". Ако ще ревизираме прехода, бием „ Техноимпекс ”. През това време хората, които са създали едни от най-големите приватизационни покупко-продажби в страната, ги водим в Саудитска Арабия, с цел да ни обезпечат въздействие на открито, против което ще им възстановим царските парцели обратно на решенията на съда. Така се прави по борисовски политика ”, разяснява Нинова тази заран пред Нова телевизия.

Тя сподели това, откакто от ГЕРБ я упрекнаха в неистина - получили отговор от основния прокурор Сотир Цацаров, в който се споделя, че тя в никакъв случай не е била проверявана за приватизацията на " Техноимпекс " преди години. Тя обаче също упрекна ръководещите, че лъжат и съобщи, че демонстрират единствено част от отговора на Цацаров, в който пишело още, че няма длъжностно закононарушения за подписана неизгодна договорка.

„ Идеята за проверка на приватизацията е сведена до тази на „ Техноимпекс ” и Корнелия Нинова и нищо друго. Това е стъпка за омаскаряване на опозицията, а не за търсене на истината и правдивост. Ако се търси истината, би трябвало да си приказваме за БТК, за ЕРП-тата, за общински парцели, продадени от кмета на София, който в този момент е министър председател ”, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова още веднъж показа документи за четири инспекции на договорката през годините, осъществени от разнообразни институции, включително от Върховна касационна прокуратура и основния прокурор. По думите й те потвърждават, че не е уязвила държавния интерес.

По мотив обвиняванията на някогашния народен представител от ГЕРБ Антон Тодров, че при приватизацията на " Техноимпекс " е платена единствено 10% от цената - 70 000 лв. тя не даде прецизен отговор, единствено отхвърли.

" Това не е правилно. Кой би трябвало да каже дали съм направила закононарушение, Антон Тодоров ли? Извънреден съд ли ни вършат ГЕРБ ".

„ Ако някой желае да продължи да ревизира тази договорка, да заповяда. Нямам терзания и зависимости. Не съм откраднала нито лев. Аз заявявам, че няма да се позовавам на изтекла отминалост, в случай че някой желае да ме съди през днешния ден и в този момент. Но при изискване, че и другите водачи на политически партии се откажат от отминалост са личния си професионален живот ”, съобщи Корнелия Нинова.

„ Българска социалистическа партия е дала оценка на прехода и приватизацията с умишлен документ, признат на конгреса. ГЕРБ в този момент се сетиха, тъй като би трябвало да запушат устата на опозицията. Това няма да стане, няма да се подадем на тази провокация. 80% от българите считат, че приватизацията през прехода е била разбойническа. Затова от Българска социалистическа партия предлагаме всичко да се постави на масата и да се направи проверка. Който е направил закононарушение, да понесе наказване ”, безапелационна беше социалистката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР