Интересно хоби има звездата от шоуто Като две капки вода

...
Интересно хоби има звездата от шоуто Като две капки вода
Коментари Харесай

Керана от „Капките” шашка с интересно хоби: Най-обичам да копая с баба и дядо!

Интересно занимание има звездата от шоуто „ Като две капки вода ” Керана. За разлика от множеството млади певици, които най-често изкарват свободното си време в салоните за хубост и СПА центрове, тя обича да копае в градината на баба си и дядо си. Любимите й моменти били, когато цялото семейство се събира и се заема със селскостопански труд.
Керана, чието кръщелно име е Юлия Йорданова, почнала да копае в градината на баба си и дядо си още като била напълно дребна. Родители й се разделили, когато била в първи клас, и грижите за момичето поела майката. Бащата отпътувал за Германия. Като всяка работеща майка, дамата предпочитала през ваканциите да изпраща детето си при своите пенсионирани родители, вместо да го оставя да се пържи в жилището в Пловдив, където Юлия е родена и израснала. Бабата и дядото живеят в Карнобат. Там имал 3 декара градина, разказвала е Керана в свои изявленията. Дядото бил агроном и след пенсионирането си трансформирал своята специалност в занимание – произвеждане на лична годишна продукция зеленчуци. Още преди да тръгне на учебно заведение, дребната Юлия почнала да се тормози, че баба й и дядо й се трудят в градината, а самата тя не им оказва помощ. „ Не може вие да копаете, а аз – не ”, отсякло един път детето и се примолило да му дадат мотика. Така от напълно малко почнало да оказва помощ. Това продължава до през днешния ден. „ Най-любимо ми е, когато всички се съберем и си копаем на двора! ”, не крие певицата.

До през днешния ден дядо й и баба й са нейна огромна опора. Певицата загатна за тях и в „ Капките ”, шегувайки се, че дядо й постоянно желал да й дава пари, когато я видел със скъсани дънки, а баба й правела забележки, че не се облича с топли облекла и може да настине. Дядо й бил срещу, когато момичето решило да се занимава с музика. Той желал да си откри „ сериозна ” специалност. Когато обаче отишъл на премиера с нейно присъединяване в Пловдивската опера и видял по какъв начин залата се цялостни с хора, пристигнали, с цел да слушат неговата внучка, щял да се пръсне от горделивост. „ Нямах вяра, че ще пристигна някой, а те започнаха да идват на вълни! ”, диви се възрастният човек.

Кераната на пръв взор наподобява ексцентрична , някои даже я дефинират като „ дива ”, само че в действителност е много здравомислеща млада дама. Доказателство за това е мъжът, който е избрала. Той е съществено момче, което се занимава с компютърни науки. Двамата се познавали още от деца. Първата им среща била в клуба по физика, в който бъдещата звезда ходела всеки уикенд от седми до 12-и клас. Тя учела в Английската гимназия в Пловдив, а клубът се помещавал в постройката на пловдивския филиал на Техническия университет. Членовете му си правели надпревари от вида на известната тв игра „ Минута е доста ”. В почивките Карана пеела. Но минало доста време, преди другарството с въпросното момче да прерасне в обич. Това станало едвам преди към 4 години. Певицата споделя, че при започване на връзката им се чувствала най-влюбена, когато го следила да работи, приведен над компютъра. Тя изпитвала същинско удивление към всички хора, които работят на драго сърце, без значение каква е специалността им.

Как Юлия става Керана? Още когато е 15-годишна, бъдещата звезда чува името инцидентно. Дотогава не подозира, че изобщо съществува сходно име. Много й харесало и споделила с майка си, че в случай че някой ден има щерка, ще я кръсти точно Керана. Жената й споделила, че нейна пра-прабаба се е казвала по този начин. Името е особено за региона към Бургас. Юлия била толкоз впечатлена, че не спряла да мисли за него. След време, когато почнала да се изявява като певица, решила, че няма потребност да чака, до момента в който роди щерка, с цел да „ вкара в приложимост ” обичаното си име. „ Ами в случай че имам наследник? Освен това, в случай че кръстя момиче Керана, в учебно заведение ще й викат Кера! ”, изяснява младата жена. В последна сметка взема решение самата тя да одобри името като собствен артистичен псевдоним. „ Това е има на победител, женски вид на Кирил, което значи „ стопанин ”. А Юлия е прекомерно нежно и благо, не излъчва силата на Керана ”, счита младата жена.

Тя в действителност в никакъв случай не се е готвила особено за сцената, като се изключат първите 4 години в учебно заведение. Тогава била в музикална паралелка, в която учила цигулка и пиано. После пътят й тръгнал общоприетоо в общообразователно учебно заведение и езикова гимназия. Учела се да пее сама – харесвала си някоя ария и започвала да се пробва да наподоби оригинала. Пеела, записвала се, слушала записа, след това отново пеела и се записвала – до момента в който хареса резултата. Колкото по-трудно било парчето, толкоз й било по-интересно. Смятала, че щом някой различен го е изпял, тя също може.

След абитуриентския бал решила да учи в Германия - Мюнхен, по концепция на майка си. Там живеел и работел бащата на Юлия. Специалността, която момичето избрало, е „ Макромедии ”. С сътрудниците й в университета снимали реклами, било прелестно, само че на бъдещата звезда градът й се сторил отегчителен и самомнителен. Затова решила да замине за Тайланд. Кандидатствала по интернационална стратегия, одобрили я и по този начин сменила не елементарна града и страна, а континента. Избрала азиатска страна, тъй като по това време била запалена по книгите на Джеймс Клавел „ Шогун ” и „ Гай Джин ”.

Една вечер в тайландски бар се срещнала с музиканти, които я поканили на свое присъединяване идната вечер. Юлия отишла да ги чуе, а след това дружно тръгнали към най-стария пъб в Тайланд. Музикантите познавали саксофониста, който свирел там – един от най-популярните в страната. Керана пробвала да пее с него, той харесал гласа й и почнал да й урежда участия. Постепенно уговорките й почнали да зачестяват, ходела и по джаз фестивали, почнала да печели като певица, занимавала се и с други неща, само че в последна сметка й омръзнало и решила да се върне в България.

На родна земя си намерила тайфа – „ Космонавтите ” , в която изначало я мислели за тийнейджърка, а след това се оказало, че е много по-голяма от сътрудниците си. Името на групата хрумнало на Керана, до момента в който слушала предаване по обичаното й Българско национално радио. Говорели за космоса, който от дете й бил обичана тематика.

Името на пловдивчанката нашумя преди 3 години, когато тя стига финалите в „ Гласът на България ” по Би Ти Ви. Там се срещна със Стефан Вълдобрев, с който след това започнаха да си партнирал на сцената на Пловдивската опера в мюзикъла „ Евита ”. Керана е в основната роля – на Ева Перон. Поверили са й също по този начин ролята на Мария Магдалена в рок операта „ Исус Христос Суперзвезда ”. Там играе с Николай Воденичаров-Никеца в ролята на Исус, с който се засичат и в „ Гласът ”. Юда пък се играе от Владимир Михайлов, с който сега Керана взе участие в „ Като две капки вода ”. Кариерата на певицата набира все по-голяма скорост, само че когато не е на работа, обичаното й място продължава да бъде градината на баба и дядо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР