Интересно е защо не изтече протокол от разпита на Калин

...
Интересно е защо не изтече протокол от разпита на Калин
Коментари Харесай

Демерджиев: Защо не изтече протокол от разпита на Калин Стоянов, твърди се, че има проведен и такъв


" Интересно е за какво не изтече протокол от разпита на Калин Стоянов, тъй като се твърди, че има извършен и подобен ", това сподели някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев в ефира на Българска национална телевизия.

" Калин Стоянов доста обича да отсъства и да се крие зад тила на някой. Последно се скри зад основния секретар. Много забавно, че изтекоха фотоси, които би трябвало да са следствена загадка, изтече копие от протокол за разпит на предпазен очевидец, което е неуместно ", сподели още той.

" Това, което се случва в Министерство на вътрешните работи, за него сигнализирах месеци обратно. Алармирах за разрива сред основния секретар и вътрешния министър, постоянно говорихме и по тематиката по какъв начин истерично Калин Стоянов искаше да бъде отхвърлен предходния основен секретар ", разяснява някогашният министър.

По думите му разривът в Министерство на вътрешните работи се дължи на това, на което се дължи и този в сглобката.

" До влизане в Шенген не може да докара и обстановка, в която министър председателят декларира подозрение в работата на службите. Това, което се случва в митниците, с основния секретар - подаване на оставка, отдръпване на оставка. Хвърляне на тиня, което разрушава престижа на Министерство на вътрешните работи. Как чака някои при тази обстановка да бъдем признати за пълноправни членове на Шенген? ", разяснява Демерджиев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР