Интересно е да кажат за кого води предизборна кампания служебното

...
Интересно е да кажат за кого води предизборна кампания служебното
Коментари Харесай

Стефан Янев: Нека кажат за кого води предизборна кампания служебното правителство

Интересно е да кажат за кого води предизборна акция служебното държавно управление, откакто то е политически необвързано. Така отговори министър председателят на обвиняванията, че ръководеният от него кабинет взе участие в акцията. Той акцентира, че държавното управление изпълнявало своите отговорности по подготовката на идния избор и се стремяло да взема решение проблеми на страната и хората.

Министър-председателят загатна, че в идващите дни ще има " забавни развития ”. Той сподели още, че квалификациите във връзка с новите назначения в администрацията би трябвало да бъдат направени едвам откакто се види тяхната работа. По мотив на офанзивите, че на виновни постове в митниците се назначават хора, направили нарушавания в предишното, министър председателят бе безапелационен - в случай че това се потвърди, те ще бъдат отстранени неотложно. По думите на Стефан Янев подготовката за изборите вървяла доста добре и по данни на ЦИК 9600 машини към този момент са подготвени. До края на другата седмица ще бъдат оборудвани със програмен продукт още 1500. 
 Стефан Янев ще се срещне с Националното съдружие на кметовете Стефан Янев ще се срещне с Националното съдружие на кметовете
Министър-председателят Стефан Янев ще се срещне с членовете на Националното съдружие на кметовете на кметства в Република България в с...

Стефан Янев дойде в родното си село Поповица, Пловдивско, където беседва с 30 кметове на дребни обитаеми места, а по-късно ще поздрави съселяните си на събора. Срещата му с кметовете е в локалното читалище " Пробуда ".

" Кметовете на дребните обитаеми места са най-ощетени при разпределянето на средствата. На процедура те зависят напълно от управниците на общините и локалните парламенти и доста постоянно не получават нужното финансиране. Ще обсъдим тези проблеми. Разбира се, не може да ги решим бързо, само че въпреки всичко би трябвало да се стартира отнякъде ", съобщи Янев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР