Интересно е, че освен с някогашните мутри, този хотел се

...
Интересно е, че освен с някогашните мутри, този хотел се
Коментари Харесай

Босовете на ВИС2 и СИК прехвърлиха бизнеса си на деца и племенници

Интересно е, че с изключение на с тогавашните мутри, този хотел се свързва и с Мая Манолова. Предизборният й щаб бил настанен в партера на постройката, преди години, когато започва кариерата й в огромната политика. Твърди се, че не й е бил желан наем.

 

Към днешна дата хотелът не работи и целият е затрупан със зебло. Тъне в съсипия също като империята на тогавашните братя Илиеви. Затова пък сестра им Марина и братовчед им Антон Боянов, който отдавна е вносител на висококачествено италианско кафе. Наскоро прибави към своите компании и тези на служебния вътрешен зам.-министър Моника Димитрова-Бийчър, което недвусмислено приказва за позиции във властта. Припомняме, че въпросната Моника бе част от държавното управление на Стефан Янев, само че тогава изпълняваше ролята на длъжностен зам.-министър на финансите. Именно тогава стана ясно, че е напуснала частните си компании и ги е трансферирала на Антон.

 

Запознати издават, че трампата на фирмите била уредена по масонска линия. Братът на тогавашния висаджия – Красимир Боянов също не е инцидентен. Той работи дълги години в столичната митница.

 

Официално Мариана Илиева не получава нищо от разпадналата се висаджийска империя. След гибелта на братята й обаче тя е измежду директните им наследници. Скромни калкулации сочат, че двамата мафиотски босове са натрупали от силово обезпечаване, наркотрафик и рекет най-малко 300-400 млн. лева Както е известно публична наследница на благосъстоянието на Георги Илиев се води брачната половинка му Мая Илиева, която през 2016 година стартира на собствен ред систематизиране на благосъстоянието.

 

Според изказвания на осведомени по секрети сметки в чужбина на Мариана и Ивона – дъщерята на Васил Илиев, са преведени полагащите им се големи суми. Преди година Мариана основава семейство със сина на прочут кюстендилски доктор. Според осведомени в последно време и тя като мнозина се е ориентирала към зелената сила. С колегата си Георги Чепишев, който е ексдепутат от Има Такъв Народ възнамеряват да изградят две големи фотоволтаични централи в кюстендилските села Николичевци и Багренци. Соларният парк ще се простре върху тяхна лична земя, а финансирането й няма да е никакъв проблем за Мариана.

 

Иначе досега опитът й в бизнеса е прекомерно непретенциозен – имала е малко заведение в Приморско, само че към този момент е затворено. Нещата при нея внезапно се трансформирали след подялбата на висаджийското завещание и брачният партньор й влиза в търговията с алкохол. Неслучайно Мариана притегля енергийният специалист Чепишев. Тук е мястото да се означи, че планът за централата е задвижен тъкмо, когато той е в Народното събрание.

 

Щерката на Васил Илиев – Ивона, сходно на вуйна си, избира да си живее живота спокойно и безшумно. Преди години създаваше много проблеми на фамилията си и заради тази причина татко й я изпрати да учи в Швейцария, само че от няколко години насам не се е чувало нищо за нея. Според осведомени е вложила много пари в кравеферма край кюстендилско село, а бурната й младост е останала в предишното. В бизнеса й оказва помощ приятелско семейство с опит в земеделието.

 

Освен това Ивона има обща компания с Мариана, в която е и брачният партньор й Емил. Двете наследници на фамилия Илиеви освен се схващат чудесно, само че и дружно отглеждат децата си, които са съвсем връстници.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР