Интересно е, че 20 човека от БСП гласуваха за“, предполагам,

...
Интересно е, че 20 човека от БСП гласуваха за“, предполагам,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще помоля да не броите БСП като опозиция, когато има кворум, те ще подкрепят правителството

Интересно е, че 20 индивида от Българска социалистическа партия гласоподаваха „ за “, допускам, че когато се случи да има кворум, те ще поддържат държавното управление, тъй че ще помоля да не броите Българска социалистическа партия като съпротива във връзка с кабинета. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Най-интересното е, че вотът на съмнение е импортиран от Българска социалистическа партия, само че те се записаха, с цел да създадат кворум, както и един самостоятелен депутат, добави той.

Цялото държавно управление би трябвало да си подаде оставката, съобщи Тошко Йорданов, представен от „ Фокус “.

И Калин Стоянов, и министър-председателят, и министърът на стопанската система, и на опазването на здравето – всичките заедно да си подадат оставките, тъй като те не могат да се оправят с нито една рецесия “, сподели той.

Той разяснява и случилото се на митинга против Българския футболен съюз нощес: „ Беше ясно какво ще се случи нощес, в случай че футболният съюз с това управление, което от дълго време трябваше да си замине, предизвика всички. Защо им беше да затварят стадиона? Щеше да е доста ужасно да има 2000 души, които да скандират това, което скандираха извън “, съобщи Тошко Йорданов.

Според Има Такъв Народ финансовият министър Асен Василев е вкарал страната във „ финансов колапс “. Той счита, че Василев желае да банкрутира „ Булгартрансгаз “. По думите му е имало опция дерогацията да понижи цените на горивата на пазара, само че тя не е била употребена за това.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР